Muzičarka Dua Lipa poznata je po svom unikatnom i ekstravagantnom stilu, koji varira od toga da je nekad casual devojka iz kraja u trenerci, a nekad sexy diva u cipelama sa visokim štiklama i kratkoj haljini. Ona je možda ona devojka za koju bismo rekle da je #badgirl u modnom i muzičkom svetu jer ne preza od toga da bude provokativna i edgy – što nas naravno inspiriše. Skoro je izdala i novu pesmu sa još jednom “lošom devojkom” muzičke scene, Miley Cyrus – a pored toga što nam je pesma već danima u glavi, u mislima su nam i njihovi outfiti iz spota za istu. Ukoliko želite da osvežite svoj stil, uđete u urbanije vode i poigrate se sa odevnim komadima, ovo su outfiti Dua Lipe koji bi vas mogli inspirisati!

#blackandwhite – Bela košulja, crni džemper i koža

Pitamo se da li je inspiracija za stilski izbor ovog puta Dua Lipi bila Sreda Adams? Ako je to slučaj – može, skroz smo za taj pomalo gothic vajb. Dua Lipa ovim lookom pokazuje da i u skroz zatvorenim i širokim stvarima zna kako da izgleda sexy, što je savršena inspiracija za zimske outfite, kada brinemo da ćemo se prosto izgubiti u silnim slojevima odeće! Naravno, dodatak kožnih pantalona dosta doprinosi ovom sexy stajlingu.

All Neon Everything

Neon boje su definitivno ponovo u trendu, i Dua Lipa to zna. Naravno, ona u stilu “go big or go home” odlučuje da se celokupno i hrabro obuče u neon zelenu boju, uklapajući outfit uz aksesoar u vidu naočara. Da, ok je nositi samo detalje u neon bojama, ali zašto se ne biste odvažili i jednostavno celokupno “sijali” u neon tonovima? Takođe, Dua u ovom slučaju uz neon uklapa još jedan trend, a to je nošenje dvodelne trenerke, koja je ponovo u modi i o kojoj smo pisali ovde.

Comments