Ovo su naši omiljeni komadi iz NOVE Superdry kolekcije
ZA NJU __________&__________ NJEGA

Šta vam prvo padne na pamet kada pomislite na buntovnike i njihov stil? Da li je to James Dean i njegov prepoznatljivi look? Ili neko drugo ime?

Svakako, odevne kombinacije koje nam najduže ostaju u mislima su najčešće one koje deluju kao da su stvorene za onog ko ih nosi. One koje uspevaju istovremeno da deluju kao nešto nedostižno što želimo, ali i nešto potpuno prirodno za osobu koja je u njima.

Balans između spontanosti i jedinstvenosti nije lako postići, ali nije nemoguće, ukoliko izaberete adekvatan modni brend koji će se povezati sa vašim identitetom.

  • JEDINSTVENOST SUPERDRY BRENDA
  • JEDINSTVENOST SUPERDRY BRENDA
  • JEDINSTVENOST SUPERDRY BRENDA

JEDINSTVENOST SUPERDRY BRENDA

Modni brend Superdry ime je koje već dugo vezujemo za kvalitet i urbani dizajn, a njihove odevne komade viđali smo u stajlinzima mnogih poznatih ličnosti, od legendarnog fudbalera Davida Beckhama do it devojke današnjeg modelinga – Kendall Jenner. Ovaj brend oduvek je privlačio ljude jedinstvenog stila sa istančanim ukusom, ali i one koji istovremeno deluju i kao da je to nešto sasvim prirodno u njima – kao da bez imalo truda, jednostavno, izgledaju kul. Ipak, sve što naizgled deluje jednostavno, u realnosti najčešće nije baš tako, i potrebna je duga istorija, pažljivo promišljanje svakog koraka i odevnog komada, podsećanje na ideju iz koje je brend potekao, kao i konstatno koračanje napred kako bi jedan brend toliko dugo održao unikatan imidž na modnom tržištu.

AUTHENTIC LOOK

Ukoliko razumete značaj stilske jedinstvenosti, savršen artikal za vas, iz nove Superdry kolekcije, je duks haljina krem-bele boje, sa vezenim natpisom na rukavu, koju možete nositi uz trendy beanie kapu i klasik bele patike. Ovaj look na prvi pogled može delovati jednostavno, ali veoma brzo će postati jasno da je veoma promišljen i jedinstven. Za vašeg partnera u authentic stilu preporučujemo belu duksericu sa Superdry natpisom, koja je timeless komad i može se uklopiti uz više odevnih komada iz njegovog garderobera. Ipak, ukoliko je vaš lični stil više okrenut boji - preporučujemo vam zimsku jaknu marinsko-plave boje, kao i šuškavu jaknu royal-plave boje za vašeg partnera.

kupite proizvod

AUTHENTIC LOOK

kupite proizvod

VRAĆANJE PROŠLOSTI VODI KA BUDUĆNOSTI

kupite proizvod

VRAĆANJE PROŠLOSTI VODI KA BUDUĆNOSTI

Tajna autentičnosti nalazi se u pristupu dizajnu samog brenda Superdry, čija priča zapravo počinje na vintage marketima nekadašnjeg Londona, što malo ko zna. Ove godine, Superdry lansira Original and Vintage kolekciju, kojom se vraća „duši brenda“ kao i originalnim dizajnerskim principima iz kojih je potekao. Uz to, kroz ove kolekcije Superdry želi da promoviše i istraživanje individualnog stila kod svakog pojedinca koji bira da nosi njihove odevne komade. Zaštitno lice ovih kolekcija je mladi i perspektivni britanski glumac Hero Fiennes Triffin, zvezda filma „After We Collided“, dugo iščekivanog nastavka filma „After“. Hero na pravi način nosi identitet brenda Superdry, koji mogu izneti samo oni jedinstveni ljudi, večiti buntovnici, koji idu protiv normi i ne dozvoljavaju da budu sputani.

kupite proizvod

MODERN REBEL LOOK

MODERN REBEL LOOK

Ovaj look autentične buntovnice, odnosno buntovnika modernog doba možete postići u Heritage Brushed Shirt jakni koja najbolje izgleda uz casual duksericu sa kapuljačom, a za vašeg partnera preporučujemo Rookie Down Parka jaknu crne boje, koja se odlično uklapa uz pantalone maslinastih tonova. Ukoliko vam, ipak, u odevnim kombinacijama nedostaje dašak boje, preporučujemo intenzivnozelenu zimsku jaknu, kao i jarkocrvenu jaknu za vašeg partnera.

VINTAGE BUNTOVNI STIL KAO TIMELESS INSPIRACIJA

kupite proizvod

VINTAGE BUNTOVNI STIL KAO TIMELESS INSPIRACIJA

Kompletna kampanja Original and Vintage kolekcije takođe je inspirisana knjigom fotografija Josepha Sterlinga pod nazivom „The Age of Adolescence“, koja savršeno predstavlja duh urbane omladine sa kraja 50-ih i početka 60-ih godina u Americi. Ove fotografije na jedinstven način prikazale su duh mladosti i vintage stila koji ni do dan danas nije izašao iz mode. Kada pomislimo na ovaj period, u glavi nam je takođe legendarni glumac James Dean i njegova čuvena uloga u filmu „Buntovnik bez razloga“, kao i njegov jedinstveni stil, džins, bela majica i kožna jakna - po kojem je kasnije postao poznat. Inspirisan idejom buntovnika i heroja, kreativni direktor brenda Superdry, Phil Dickinson, osmislio je Original and Vintage kolekciju.

kupite proizvod

VINTAGE VIBE KOMADI

VINTAGE VIBE KOMADI

Ukoliko je vaš stil takođe retro, i inspirisani ste vintage odevnim komadima - savršeni predlozi za vas su suknja dubokog struka od crnog teksasa, koju možete ukombinovati uz timeless belu košulju koju ćete vezati oko struka, kao i Superdry crvena majica iz vintage kolekcije za vašeg partnera, koja dolazi do izražaja uz klasične bele pantalone.

LIČNI PRISTUP I UNIKATNOST

Uz Original and Vintage kolekciju, brend Superdry nam predstavlja i limited edition kolekciju DRY, čije su jakne kreirane u kolaboraciji sa čuvenim proizvođačem „Golden Bear“. Ova kolekcija takođe naglašava povezanost sa stilom buntovnika iz prošlosti, a neki od ključnih odevnih komada koje možemo videti su klasična bela majica od organskog pamuka, teksas jakna i džins sa ručno oslikanim detaljima.

Nova kolekcija brenda Superdry dostupna je u Superdry monoradnji u šoping centrima Beocentar i Ada Mall u Beogradu i Promenada u Novom Sadu, kao i Fashion&Friends koncept store prodavnicama, a artikle iz ove kolekcije možete poručiti i na Fashion&Friends online shopu.

Sve novitete o Superdry brendu i njihovim kolekcijama možete pronaći na
sajtu Fashion&Friends, kao i na Fashion&Friends Instagram i Facebook stranici.