Prošlo je dvanaest dugih godina od kako se serija “Seks i grad” završila. Sva sreća utešila su nas dva dela filma koja su snimljena nakon završetka serije. Međutim, ni to nam nije dovoljno i sada sa nestrpljenjem iščekujemo hoće li se snimati treći deo filma ili ne.

Iako je ova serija izazivala brojne polemike kod muškog roda, bar na našim prostorima, može se reći  da je skoro svaki muškarac ipak odgledao i zna o čemu se radi u seriji, što govori o njenoj mega popularnosti.

Seksigrad Sve što niste ZNALI o seriji Seks i grad

Serija se i nakon toliko godina često reprizira i gledanost nije opala. Ipak i dalje su nam neka pitanja ostala nerazjašnjena kao na primer zašto je Keri varala tako divnog momka kao što je bio Ejdan, da li su svi ti ispijeni kokteli bili pravi, i da li će se ikada snimiti treći deo filma?

Kokteli su bili “lažni”

Iako su mnogi mislili kako su glimice u seriji ispijale Cosmopolitan jedan za drugim, ali to nije bilo tako. U čašama se nalazila obična voda obojena bojom za kolače ili razvodnjeni sok od borovnice. Takođe ni šampanjac koje su četiri devojke ispijale na proslavama nije bio pravi nego je u čašama bilo pivo od đumbira a sok od grožđa je uvek bila zamena za crno vino.

Kokteli Sve što niste ZNALI o seriji Seks i grad

Glumci su stvarno jeli svu hranu iz serije

Sva ta hrana koju smo gledali nekada je i više pažnje okupirala nego sama gluma, bila je pojedena u trenutku. Sara Džesika Parker je izjavila da su uvek jele vu hranu. “Ne volim da hrana u seriji bude postavljena pred glumca a da ostane netaknuta, nema logike. Mi smo uvek jele sve što stave ispred nas, makar to bilo i hladno i ne baš po našoj volji”, rekla je Sara.

Comments