Ako ste i vi opsednute šminkom i zaljubljene u šminku, sigurno ste već upoznate sa čarobnim efektom hajlajtera. On daje neverovatan sjaj vašem licu i mnogo lepši i prirodniji izgled nego što je to slučaj sa bronzerom i zato je mnogo bolje da se upravo on nađe u vašem neseseru ovog leta. A naročito ako preferirate prirodni, no makeup izgled. Evo šta bi trebalo da imate na umu prilikom kupovine i korišćenja hajlajtera.

Treba odabrati pravi hajlajter… Jer, nisu svi isti. A koji će vam najviše odgovarati zavisi najpre od vašeg tipa kože. Ukoliko imate suvu kožu, mnogo bolji izbor za vas biće hajlajter koji je kremast i masniji, dok je za suvu kožu pravo rešenje onaj u prahu.

… kao i pravu boju. Tako je, hajlajter se može naći u nekoliko nijansi, a koja je ona prava, zavisiće od vašeg tena ali i ukusa i efekta koji želite da postignete. Obično se koristi onaj u boji šampanjca, ali zanimljiv izbor može biti i hajlajter u roze boji koji će biti savršena zamena za rumenilo, a daće vam neodoljivi sjaj i svež, zdrav izgled.

hajlajter 2 Sve što treba da znaš o hajlajteru
Comments