Nazovimo to lošom srećom ili marketinškim genijem, ali kampanja za sledeći, šesti album Lady Gage “Chromatica” zapravo je započela u januaru kada je na internetu procurio prvi singl “Stupid Love”. Iako je puštana u klubovima širom sveta, pa čak i na reviji Christiana Cowana na Njujorškoj nedelji mode, zvanični datum izlaska albuma, ostao je misterija.

Evo svega što znamo o poslednjem albumu Lady Gage, “Chromatica”, od saradnje sa Eltonom Johnom i rada sa genijem, pop-tekstopiscem Maxom Martinom do pesama koje bi mogle da budu na njemu i tome gde je snimljen.

Datum izlaska albuma

Još u januaru, Lady Gaga najavila je odlaganje izlaska svog novog albuma usled pandemije Covid-19. Prvobitno je to trebalo da bude 10. april. Zatim je na svojim društvenim mrežama zvanično objavila da će ovaj dugoočekivani album svetlost dana ugledati 29. maja.

Kako će “Chromatica” zapravo zvučati?

Sudeći po numeri “Stupid Love” možemo zaključiti da će ovo biti jedan sjajan pop album. Gaga je na svom Twitteru komentarisala kako se ne seća ARTPOP životnog razdoblja, tako da očigledno možemo očekivati sasvim drugačiji zvuk.

Kako će Lady Gaga izgledati na ovom albumu?

Ono što smo za sada videli (u spotu “Stupid Love” , ali i promotivnim fotografijama na njenom Instagramu) jesu kombinacije neonski-ružičaste u futurističkom stilu, što ne čudi s obzirom na to koliko je Gaga ekscentrična.

Comments