Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Nazovimo to lošom srećom ili marketinškim genijem, ali kampanja za sledeći, šesti album Lady Gage “Chromatica” zapravo je započela u januaru kada je na internetu procurio prvi singl “Stupid Love”. Iako je puštana u klubovima širom sveta, pa čak i na reviji Christiana Cowana na Njujorškoj nedelji mode, zvanični datum izlaska albuma, ostao je misterija.

Evo svega što znamo o poslednjem albumu Lady Gage, “Chromatica”, od saradnje sa Eltonom Johnom i rada sa genijem, pop-tekstopiscem Maxom Martinom do pesama koje bi mogle da budu na njemu i tome gde je snimljen.

Datum izlaska albuma

Još u januaru, Lady Gaga najavila je odlaganje izlaska svog novog albuma usled pandemije Covid-19. Prvobitno je to trebalo da bude 10. april. Zatim je na svojim društvenim mrežama zvanično objavila da će ovaj dugoočekivani album svetlost dana ugledati 29. maja.

View this post on Instagram

❤️💛💚💙🖤💖 #stupidlove

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Kako će “Chromatica” zapravo zvučati?

Sudeći po numeri “Stupid Love” možemo zaključiti da će ovo biti jedan sjajan pop album. Gaga je na svom Twitteru komentarisala kako se ne seća ARTPOP životnog razdoblja, tako da očigledno možemo očekivati sasvim drugačiji zvuk.

Kako će Lady Gaga izgledati na ovom albumu?

Ono što smo za sada videli (u spotu “Stupid Love” , ali i promotivnim fotografijama na njenom Instagramu) jesu kombinacije neonski-ružičaste u futurističkom stilu, što ne čudi s obzirom na to koliko je Gaga ekscentrična.

Editors choice