Rihannina druga revija na Njujorškoj nedelji mode gde je izložila novu kolekciju donjeg veša SAVAGE x FENTY je oduševila sve prisutne. Ovaj šou je po prvi put i snimljen, te će biti emitovan na AMAZON Prime streaming servisu 20. septembra.

Brend Savage x Fenty sada već definitivno ozbiljno preti da Victoria’s Secret padne u zaborav s obzirom na to da je ovogodišnji šou koji je godinama unazad bio popularan – otkazan. Rihanna je ovu jedinstvenu priliku da podigne stvari na viši nivo iskoristila i na Nedelji mode u Njujorku održala reviju koju niko neće lako zaboraviti.

Kao i prošle godine, modnom pistom su šetale poznate ličnosti, modeli najrazličitijih izgleda kao i “obični” ljudi.

Rihanna je otvorila modnu reviju, okružena sa nekoliko plesača, obučena u poslednje dizajne brenda SAVAGE x FENTY. Za njom je sledila Gigi Hadid kao jedno od glavnih lica večeri, za kojom su išli drugi modeli, svi obučeni u nove kreacije.

Kao da to nije bilo dovoljno da ostavi sve prisutne bez daha, usledili su nastupi rap benda Migos, kao i repera Big Seana, A$AP Ferga, Fat Joea, Fabolousa Tierre Whack. Pevačica Halsey je premijerno otpevala po prvi put svoj novi singl Graveyard koji je objavljen 13. septembra.

Jedno od velikih iznenađenja je takođe bio i nastup Normani, Palome Elsesser, Christian Combsa i pobednika desete sezone RuPaul’s Drag Race – Aquarie koji su nastupali dok je sastav Migos pevao svoj hit Pure Water.

Comments