Nakon što smo već imali uvid u nove modne kampanje poznatih svetskih brendova za sezonu jesen/zima 2019, sada je došlo vreme da počnemo da polako pričamo o trendovima. Sve nas zanima koji odevni komadi će biti apsolutni hit i na šta treba da stavimo svoj fokus kada krenemo da kupujemo novu odeću.

Proleće/leto 2019 je dalo lep uvod u sve trendove koji nam slede. Toliko je dobrih izbora kada pričamo o aktuelnim odevnim komadima, ali ćeš ipak uz našu pomoć uspeti da se odlučiš za one koji ti se najviše sviđaju i oni koji će najbolje ići uz tvoj lični stil. Ako si opsednuta maksimalizmom trenutno, ovo je onda pravi trenutak za tebe da sijaš punim modnim sjajem.

Ako si fan boja – odlično! Ako si ipak za crnu ili neku drugu neutralnu boju – još bolje! Ne zaboravi da ti nosiš odeću i da treba uvek da se obučeš onako kako tebi najviše odgovara i onako kako tvom ličnom stilu najbolje leži. Trendovi su tu da ti samo pomognu da kompletiraš svoj stil.

Odevni komadi su ove sezone jako zabavni, a mi ti prenosimo detaljno šta ćeš to sve kupovati kada dođe jesen.

Crne haljine sa cvetnim printom

Citirao bih Meryl Streep i rečenicu iz filma Devil Wears Prada – “Florals for Spring? Groundbreaking”, e pošto ćemo cvetni print nositi ove sezone jesen/zima 2019, možda je to zapravo interesantan obrt, s obzirom da je cvetni print karakterističan (logično) za proleće. Crne haljine koje na sebi imaju cvetni print će biti aposlutni hit. Možeš da ih kombinuješ na apsolutno sve – na duboke čizme i kožnu jaknu, kaput, pa čak i da preko nje prebaciš oversized štrikani džemper (koji je takođe velik predstojeći hit) i spremna si za svaku situaciju. Poželjno je da haljina bude duga, maksi, a svakako pusti maštu na volju kada se odlučiš za ovaj odevni komad. Ipak je ovo sezona kada je maksimalizam dominantan, tako da ne možeš da napraviš neku drastično veliku grešku.

Pufnasti rukavi

Pufnasti rukavi su apsolutni hit trenutno! Svako može sebi da pronađe nešto što mu se svidelo na revijama, a može da uključi u svoju svakodnevnu modnu kombinaciju. Nebitno da li je u pitanju košulja ili bluza sa ovim vidom rukava, ovaj komad se kombinuje lako na džins, pa i na suknje i pantalone. Dobar nakit u kombinaciji sa ovakvom košuljom može biti jako interesantan izbor.

Štrikani odevni komadi

Ako se možda sećaš, prošle godine je bio apsolutni hit da jedan oversized džemper koji obučeš upotpuniš sa drugim, koji smo vezivali oko vrata kao šal, radi stilskog efekta. Ove godine ipak smo proširili vidike po pitanju štrikanih stvari i ne nosimo samo džempere. Apsolutno sve je dozvoljeno! Štrikana haljina, pet puta veći džemper sa nekim dodatkom još jednog džempera, pa čak i odevne kombinacije koje su od glave do pete u štrikanoj verziji. Na stranu što je toplo, može da izgleda isto tako i jako dobro.

Comments