Svi pričaju o crnoj haljini Ane de Armas koju je kubansko-španska zavodnica nosila na crvenom tepihu povodom premijere filma No Time To Die. Iako Ana glumi duži niz godina, svetsku pažnju je dobila tek sa najnovijim ostvarenjem o čuvenom agentu 007, gde tumači Bond devojku – Palomu, CIA agentkinju koja ga prati na njegovoj poslednjoj misiji. Ana je svoju junakinju nazvala “najžešćom Bond devojkom u franšizi”. Ana se dosad oprobala u velikom broju različitih uloga, a videćemo je i u ulozi Marilyn Monroe u predstojećem biografskom filmu Blonde, čija je premijera zakazana za 2022. godinu. Predstavljamo vam nekoliko razloga zašto treba da obratite pažnju na ovu smeđokosu lepoticu…

Egzotično poreklo

Ana de Armas je rođena 1988. godine u Havani, na Kubi. Detinjstvo je provela u gradiću Santa Kruz del Norte. Glumačku karijeru je započela u rodnom mestu, zaigravši u ostvarenju Una rosa de Francia. Sa 18 godina se preselila u Madrid…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@anadearmasarg)

Impresivna karijera

…gde je od 2007. do 2010. igrala u tinejdžersko-dramskoj triler TV seriji El Internado. Potom se pojavila u nizu španskih ostvarenja, dok je prvu holivudsku ulogu ostvarila pored Keanua Reevesa u erotskom horor triler Knock Knock (2015). Holivud ju je potom “prisvojio”, pa je Ana dobila angažmane i u filmovima War Dogs i Hands of Stone, ali ju je šira publika na pravi način primetila tek u SF akciji Blade Runner: 2049. Budući da kad se doselila u Los Anđeles nije govorila engleski, fonetski je učila scenario za filmove Knock Knock i Exposed.

Knives Out

Kad smo je videli kao Martu Cabreru, medicinsku sestru uspešnog krimi pisca Harlana (Christopher Plummer), u trileru Knives Out (2019) čiji se nastavak nedavno delimično snimao u Beogradu, odmah nam je bilo jasno da je Ana ovde da ostane. Uloga dopadljive sestre donela joj je nominaciju za Golden Globe, a film je zaradio neverovatnih 311.4 miliona dolara nasuprot budžetu od 40 miliona.

Ben Affleck

Holivudskog glumca upoznala je 2019. godine na snimanju psiho-trilera Deep Water, čija je premijera zakazana za 2022. godinu. Niko nije znao za njihovu romansu sve dok nisu fotografisani u martu 2020. kad su viđeni na zajedničkom odmoru. Ana je o njihovoj vezi obelodanila na svom Instagram profilu, objavivši fotografije sa Benom za njen 32. rođendan (koje možete videti ispod). Par je raskinuo u januaru 2021.

Comments