Svi vole Dru Barimor.

Ta divna “devojka iz komšiluka” ukrala je naše srce još davnih osamdesetih, kada je glumila lik Gerti u kultnom filmu “ET”. Iako su od tada prošle godine, ona je uspela svojom šarmantnom glumom svaki put iznova da nas osvoji. Od “Čarlijevih andjela” do njenog najnovijeg filmskog ostvarenja “Istrajati” ova beskrajno slatka i luckasto nespretna holivudska glumica, izmamljuje osmehe gledaocima širom sveta.

Ali, ovo nije jedini razlog zbog čega je Wannabe Magazine baš nju izabrao za današnju devojku od stila. U poslednje vreme njene stilske transformacije su izvanredne. Ona kombinuje glamurozne must have komade sa običnim komadima garderobe koje svaka devojka može da priušti. Njen stajling kao da uvek poručuje „osećajte se dobro u odeći koju nosite.“ Zaista ona uvek tako i izgleda opušteno, nasmejano, bez imalo uobraženosti i hladnoće holivudskog vrha. Ono što je čini pravom devojkom od stila je to što garderobu vešto prilagođava svojoj zaobljenoj figuri, kombinujući neutralne boje pantalona sa upadljivim majicama i košuljama i zanimljivim aksesoarima.

Uvek u trendu, ali nikada rob istog, Dru Barimor je ponosna vlasnica naše današnje titule.

Izvor fotografija: pinterest.com, instagram.com


Jelena Tanasić je rođena da obožava – Crveni lak. Čokoladne kolače. Mojito & kafu. Čitanje novina od pozadi. Čitanje knjiga. Papir i olovku. Kreativni haos. Bajke o vilenjacima i vilama. Filmove iz doba zlatnog Holivuda. Marinu Abramović. Leto. Miris šume posle letnjeg pljuska. Naočare brenda Ray Ban. Glam Punk modu. Štikle. Nitne. Narukvice. Pozorišta & bioskop. Citat Žan Kokto: “U sebi osećam anđela koga neprestano šokiram!”

Comments