Sydney Sweeney je trenutno jedna od najpopularnijih i najtraženijih glumica na svetu, koja trenutno promoviše svoj horor film Immaculate, pa je na crvenom tepihu vidimo u raznim autfitima koji prate tematiku ostvarenja. Pored ovoga, Sydney je otkrila i kako izgleda njena beauty rutina, ali i način na koji vežba i provodi tipičan dan.

Glumica koju je proslavila serija Euphoria otkrila je za WSJ Magazine, odnosno, serijal My Monday Morning, da joj je noću potrebno samo dva sata!

„Spavam koliko god sati mogu tokom noći, ali poznata sam po tome što sam u stanju da funkcionišem sa veoma, veoma malo sna veoma dugo“, priznala je.

Sydney takođe nikada nije probala kafu, i radije pije samo vodu.

„Nikad ranije nisam probala kafu. Samo pijem vodu. Za doručak, volim činiju sa bobičastim voćem. Možda granola, slanina, kroasan, ali uvek biram bobičasto voće”, kaže Sydney.

TV i filmska zvezda živi u Los Anđelesu sa verenikom Jonathanom Davinom i ljupkim psom po imenu Tank.

Sydney je otkrila da se obično budi oko 7.30 časova, dodajući: „Prvo zagrlim svog psa, Tanka, i mazimo se. Onda ću otići da se umijem, operem zube i spremim se za početak dana”.

Sydney Sweeney: Fitness rutina

Održava svoju zanosnu figuru radeći program SolidCore, za koji kaže da predstavlja „vežbanje visokog intenziteta za celo telo, ali na reformatoru“. Dodala je da je to veoma naporan režim, ali da joj prija.

SolidCore je u osnovi kao pilates na steroidima. Radi se na reformatoru, koji stvara napetost sa opterećenim oprugama. Te opruge omogućavaju da kontrolišete otpor u zavisnosti od toga koje vežbe radite.

Obično čas počinje sa zagrevanjem za core. Zatim prelazi na vežbe koje ciljaju posebno na noge, zadnjicu, gornje i donje trbušne mišiće.

Sydney Sweeney: Beauty rutina i hobiji

Da bi joj koža bila sveža i sjajna, Sydney kaže da pije velike količine vode i koristi adekvatnu negu kože. Budući da ima veoma osetljivu kožu, pokušava da praktikuje jednostavnu rutinu, jer je sklona cističnim aknama.

„Zaista lako dobijem bubuljice, tako da je jednostavnije bolje i lakše za mene. Koristim kremu za oči ujutru i uveče; mislim da je to zaista važno uraditi. Takođe, stavljam gel za oči, preko kreme za oči, da se upije. Zatim masiram lice ledom da ga osvežim. Završavam sa kremom za sunčanje. Ne zaboravite kremu za sunčanje nakon sesije leda – to je veoma važno”, rekla je.

Sydney kaže da je njena tipična makeup rutina nanošenje rumenila i maskare, ili izbegavanje šminkanja, dakle, “prilično jednostavna ako ne radi”.

Glumica kaže da voli da se opusti tako što napravi masku za lice, a zatim sedi na kauču sa Tankom i čita knjigu. Napomenula je da se nada da će pročitati jednu knjigu sedmično nakon što se završi press turneja za film Immaculate.

Sydney takođe uživa da radi na starim automobilima i da ih restaurira. Otkrila je da ima automobil koji će početi da obnavlja i planira da pokaže napredak na svom TikToku. Dodala je da će to biti njen projekat dok bude radila na trećoj sezoni serije Euphoria.

Inače, nedavno je otkriveno da je treća sezona Euphorie odložena, navodi Deadline. Ne postoji tačan datum početka produkcije. Izveštaj je otkrio da su članovi glumačke ekipe u međuvremenu dobili dozvolu da preuzmu druge glumačke poslove.

Pročitajte i ovo: Evo zašto je Shape Your Body trening Cindy Crawford najbolji fitness video svih vremena

Naslovna fotografija: instagram.com/sydney_sweeney

Božica Luković

Comments