Ukoliko sebe smatrate modernom ženom, svetskog izgleda, postoje neke stvari koje morate da imate. Da, mislimo na fabulozne cipele, odgovarajuću malu crnu haljinu, prepoznatljiv parfem i tako možemo nastaviti da nabrajamo sve stvari koje imate u garderoberu… Jer poznato je, bar kada je lepši pol u pitanju, garderobe i aksesoara nikada dosta. Ali šta je sa onim malim stvarima, koje su podjednako neophodne i koje bi trebalo da imate uz sebe, baš u svakom trenutku?

Ove stvari bi trebalo uvek da imate u svojoj tašni! Pitali smo žene od stila šta je to bez čega ne mogu i sastavili listu koja vas može iznenaditi!

Vazelin

Vazelin je dar od boga ljudima! Ne samo da je dobar za vašu kožu, već je odličan za negu usana. Kada nosite crveni karmin, plašite se da ne ostane na zubima? Ukoliko nanesete malo vazelina na zube to se neće dogoditi.

Maramice

Ovo svaka dama treba da ima pri ruci. Uvek možete dobiti alergijsku reakciju, pa vam krenu suze ili curi nos, a možete i prosuti piće ili oznojiti se. Pored suvih, nabavite i pakovanje vlažnih maramica.

Karmin

Ili možda dva karmina. Kad god želite da popravite svoj izgled, a nemate vremena za opsežne pripreme, nanesite karmin u omiljenoj boji! Začas ćete izgledati bar duplo bolje!

Untitled 15 Tajne ženske tašne: Šta je svakoj dami neophodno?

Bočica parfema

Bilo to stik, dezodorans ili parfem, šta god vam volja. Ali potrebno je da uvek imate osveženje pri ruci.

Comments