Tamara Dragičević je jedna od 65 miliona žena koje koriste aplikaciju N+TC za vežbanje. Ona omogućava povezivanje žena koje se bave fitnesom i omogućava nesmetano vežbanje na bilo kom mestu. Mlada glumica nam je otkrila kako je koristi, kao i koliko je za nju rekreacija važna i kako voli da se rekreira.

tamara dragicevic 1 Wannabe intervju: Tamara Dragičević

WANNABE MAGAZINE: Da li je za bavljenje glumom važno da budeš stalno u formi?

TAMARA DRAGIČEVIĆ: Naravno! I mentalnoj i fizičkoj formi! Da budeš zdrav, imaš energije, da stalno radiš na sebi! A i fizički izgled je nešto što glumci ne bi trebalo da zanemare!

Koji je tvoj omiljeni način rekreacije?

Volim da idem u teretanu, i već tri meseca sam redovna na treninzima! Volim da vozim bicikl po lepom vremenu, skijam zimi…ples me isto ispunjava!

Da li više voliš da vežbaš kod kuće ili u teretani?

Više mi prija u teretani, to je obavezujuće. Volim da vežbam sa trenerom u društvu i uz muziku, sve to je ono što ti teretana pruža!

Da li  voliš da razmenjuješ utiske o vežbanju sa drugim ženama pomoću aplikacije N+TC?

Nedavno sam počela da je koristim i prezadovoljna sam. Mislim da je dobro osmišljena i svakako uživam dok vežbam zajedno sa najboljim svetskim sportistkinjama sveta.

Da li misliš da ova aplikacija može da utiče na više žena da se bave sportom, s’obzirom na to olakšava uslove treniranja ( može da se vežba bilo gde, ne košta ništa…)?

Naravno! To je poenta vežbanja, da se vežba u parku, prirodi, šumi, stanu…i da je dostupno svakome! Opet kažem sjajna stvar – odlično osmišljena! Mnogo mi se dopada i kako estetski izgleda aplikacija!

tamara dragicevic 2 Wannabe intervju: Tamara Dragičević

U čemu se najbolje osećaš dok treniraš?

U Nike opremi i patikama! Imaju ceo program za treniranje koji je preudoban i sjajan, lagan, prijatan, moderan, neke stvari nosim i van treninga!

Šta može da te motiviše da vežbaš, a imali nešto što te demotiviše?

Motiviše me energija koju imam posle treninga, rezultat koji vidim, snaga, dobar trener…i Nike oprema.

Olivera Denčić

Comments