Kao što smo napomenuli u prethodnom tekstu o tamnim stranama horoskopskih znakova, sve naše karakteristike mogu biti i dobra i loša strana naše ličnosti, ali to nas čini kompleksnim i kompletnim. Niko od nas nije samo jedno ili drugo, koliko god da mi to želimo. Upravo zbog toga je bitno da budemo svesni svojih mana i da se trudimo da ih promenimo u momentima kada vidimo da pravimo grešku. Horoskop nam može objasniti pojedine stvari o nama samima, jer se karakteristike znakova često poklapaju – zbog čega možemo da izdvojimo one najtipičnije.

Vaga

Baš kako ime njihovog znak nalaže – Vage žele balans. One su zadovoljne i mirne jedino kada je sve oko njih u ravnoteži. Dešava se, međutim, da Vage budu izuzetno pasivne, ali i da dozvole drugima da rade sa njima šta god požele – samo da ne bi došlo do nekog konflikta, jer konflikt ne podnose, što nikako nije dobro za njih. Ovaj vazdušni znak je veoma dobar prijatelj i zna da sluša i da uteši, upravo zato što sve mora prvo dobro da iskalkuliše, pa tek onda da donese odluke.

Škorpija

Škorpije su jedan od najomraženijih znakova, ali to uglavnom nema nikakve veze sa njihovom ličnošću. Njih je teško razumeti i često su misteriozne za druge. Čini se da Škorpije uživaju u mračnim dubinama svoje ličnosti, te su zbog toga okarakterisane kao manipulativne, ali, zapravo, sve to je deo njihove harizme. Jer, Škorpije neće raditi ništa ako u tome ne uživaju, baš zato ostavljaju pregršt povređenih ljudi iza sebe.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Эстетика (@emperiance)

Strelac

Strelci su avanturisti. Ne drži ih mesto i vole promene. Najviše najpreduju u sredinama u kojima pronalaze motivaciju. Bilo da je u pitanju rad ili ljubav, njima je potreban komfor i sigurnost. Zato često postaju pasivni i odlaze u tamne uglove svojih umova, jer nisu u mogućnosti da se iskažu. Takođe, bitno im je da uvek kažu istinu, jer u suprotnom smatraju da se ponašaju neetički i da je njihova dužnost da to isprave.

Jarac

Ako ste mislili da su Bikovi tvrdoglavi, onda verovatno ne poznajete nijednog Jarca. Jarčevi su zemljani znak i zaista su teški kao crna zemlja. Izuzetno su ozbiljni, što očekuju i od drugih osoba. Karakteriše ih osobina da obično imaju prave odgovore na postavljena pitanja, zbog čega uvek misle da su u pravu i ubeđeni su da svako treba da igra po njihovim pravilima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Эстетика (@emperiance)

Vodolija

Za Vodolije je čest slučaj da njihova vrlina često postaje njihova mana. One su zaista slobodne i u slobodi uživaju, ali ih ona ograničava da se povežu sa drugima. Zbog toga što uživaju u svojoj slobodi, umeju da ostave utisak kao da su nezainteresovane za druge. Vodolije su veoma osećajne, ali ne umeju uvek da iskažu svoja osećanja, već se oslanjaju same na sebe, što čini da izgledaju kao da su hladne.

Ribe

Nežne i divne Ribe su najbolji prijatelji. Veoma su obzirne prema drugima i trude se da se svi u njihovom okruženju lepo osećaju. Njihov najveći problem je što upijaju energiju drugih i time sebe povređuju. Ribe misle da je njihovo da održavaju mir, ali ih to često umori, zbog čega ne mogu same da se izraze, pa postaju odsečne i stroge.

Naslovna fotografija: instagram.com/emperiance

Milica Antić

Comments