Ti si junak hiljadu priča. Možeš da budeš superheroj ili negativac. Savladao si zmajeve i putovao kroz portale. Spasio si hiljadu svetova i bezbroj života. Učinio si nemoguće mogućim – jer ti si gejmer!

Ukoliko uživaš u video-igrama i anime filmovima, onda znamo da si stalno u potrazi za novim uzbuđenjem i izazovom. Video-igre odavno nisu vezane samo za PC, sve više gejmera i gejmerki bira pametni telefon kao glavnu “opremu” za otkrivanje novih svetova. Mobilne igre sada dominiraju i svakim danom su sve bolje i bolje – i što se tiče kompleksnosti i što se tiče kvaliteta. Baš zato ti je potreban uređaj koji može da omogući uživanje u igrama na bilo kom mestu – dok putuješ, ležiš u krevetu ili zujiš po gradu!

A izbor razonode je veći nego ikad pre – zato ti predlažemo nove mobilne igre, za koje mnogi nisu čuli, a pružiće ti drugačije gejming iskustvo na mobilnom telefonu, kao i sate i sate odlične zabave! Godina 2023. se lako može označiti kao jedna od najznačajnijih za mobilne igre. Zbog bezbroj popularnih i dugoočekivanih naslova koji su se pojavili, već duže vreme nije bilo ovakvog uzbuđenja oko mobilnih igara, a mi ti predlažemo idealan telefon za  njih – Tecno Pova 5. 

Ovo su naša tri predloga za igre koje su veoma zabavne, a manje poznate!

389A8350 11zon scaled U Srbiju je stigao najbolji gejmerski telefon   isprobaj šta sve može uz tri vrhunske mobilne igre!
389A8354 11zon scaled U Srbiju je stigao najbolji gejmerski telefon   isprobaj šta sve može uz tri vrhunske mobilne igre!

Lost in Play

Upuštanje u epsku potragu u carstvima izvan ovog sveta može se obaviti direktno putem pametnog telefona – barem te u to Lost in Play mobilna video-igra podstiče da veruješ. Uz neodoljive vizuale i dva junaka krećeš u rešavanje različitih zagonetki, koje su neverovatno raznovrsne – ništa nije već viđeno ili dosadno, a svaki izazov je svež i uzbudljiv. Na taj način, video-igra savršeno odražava duh detinjstva. Kada nešto ne ide po planu, deca to vide kao priliku za veću avanturu. Kada nešto ne uspe ili se izgubi, ona se samo smeju i pređu na važnije stvari. 

Upravo tako funkcioniše i ova mobilna igra – ako te je zainteresovala, donosimo ti najbolji način da u njoj maksimalno uživaš.

Tecno POVA 5 pokreće MediaTek Helio G99 čipset, koji omogućava glatko i brzo iskustvo gejminga, a izgleda zapanjujuće, u šta ćeš se uveriti čim zaigraš Lost in Play, ali i mnoge druge igre.

Omega Stikers

Omega Strikers je mobilna igra za više igrača u fantasy sportu, koji podseća na hokej. Cilj igre je staviti pak u gol protivničke ekipe, a to pokušavaš sa još dva igrača u svom timu. Ovo zvuči jednostavno, ali Omega Strikers dodaje sloj po sloj kompleksnosti tom prostom konceptu, tako što je temelj zabavnog sveta igre izgrađen oko raznolike ponude likova, koji imaju svoje statistike i sposobnosti. Ako su ti dosadile popularne igre sa herojima, Omega Strikers je brza i zabavna alternativa koja je puna raznolikosti i izgleda sasvim drugačije od većine drugih dostupnih igara. Postoji nešto magično u sportskoj dinamici!

Na Tecno POVA 5 telefonu, Omega Stikers možeš da igraš satima, jer se od karakteristika uređaja ističe njegova dugotrajna baterija od 6000 mAh, koja može da izdrži ceo dan, čak i sa grafički intenzivnim igrama. Telefon karakteriše brzo vreme punjenja i može se potpuno napuniti za samo sat vremena – što je zgodna funkcija kada ste napolju.

Usagi Shima

Evo jedne mobilne igre koja će ti pomoći da se opustiš posle napornog dana! Igra je inspirisana ostrvom zečeva u Japanu, zvanog Okunošima, a tvoj zadatak je da brineš o preslatkim zekama. Estetika igre je veoma cozy, a muzika koja prati vizuale je meditativna. Sakupljanje zečeva je glavni cilj igre. Dok počinješ sa jednom prodavnicom u kojoj možeš da kupiš ukrase, na kraju ćeš proširiti ostrvo svim vrstama elemenata i igračaka sa japanskom tematikom, sa kojima tvoje zeke mogu da se zabavljaju. Mnogi gejmeri kažu da je ova igra terapeutska!

Prelepa grafika Usagi Shima sveta izgledaće još lepše na ogromnom ekranu Tecno POVA 5 telefona, FHD+ rezolucije od 6.78″, koja donosi neverovatno iskustvo svake video-igre.

389A8386 copy 11zon 1 U Srbiju je stigao najbolji gejmerski telefon   isprobaj šta sve može uz tri vrhunske mobilne igre!

Telefon poseduje do 8GB+8GB proširene RAM memorije i do 256GB internog prostora. Ovako velika memorija omogućava da se istovremeno koristi do 25 pozadinskih aplikacija bez usporavanja – dakle, lagano možeš da isprobaš ove tri igre i još mnogo toga!

Tecno POVA 5 ima elegantan i futuristički izgled, inspirisan klasičnim mecha dizajnom. Inspirisan moćnim izgledom robota, realističan 3D mecha zadnji panel savršeno odgovara moćnim karakteristikama serije. Dolazi u tri opcije boja: Amber Gold, Mecha Black i Hurricane Blue. 

389A8432 11zon U Srbiju je stigao najbolji gejmerski telefon   isprobaj šta sve može uz tri vrhunske mobilne igre!
389A8386 11zon scaled U Srbiju je stigao najbolji gejmerski telefon   isprobaj šta sve može uz tri vrhunske mobilne igre!

Uz to, telefon je bogat mnogim funkcijama, prodavnicom tema i tamnim režimom. Tecno POVA 5 poseduje izvanrednu 50MP AI kameru za snimanje sa izuzetno jasnim detaljima. Takođe, uređaj omogućava dualni prikaz videa za vlogovanje iz dve perspektive. Tu je i 50MP Selfie kamera postavljena na prednjoj strani, koja može pružiti nekoliko zanimljivih funkcija: glatku kožu, podešavanje tona tena, oblika očiju ili nosa.

Nema dileme: Tecno POVA 5 je telefon koji će potpuno transformisati način na koji doživljavate mobilne igre – na vama je samo da zakoračite u sledeći nivo!

389A8420 11zon U Srbiju je stigao najbolji gejmerski telefon   isprobaj šta sve može uz tri vrhunske mobilne igre!
389A8315 11zon 1 scaled U Srbiju je stigao najbolji gejmerski telefon   isprobaj šta sve može uz tri vrhunske mobilne igre!
tecno icon 2048x410 l47jza63 U Srbiju je stigao najbolji gejmerski telefon   isprobaj šta sve može uz tri vrhunske mobilne igre!

Za više informacija o telefonu, posetite zvaničan TECNO sajt, kao i Facebook i Instagram stranice.

Comments