Život ispunjen pozitivnim mislima, osmesima, radosnim trenucima. Mir koji osetimo sa prvim jutarnjim zracima sunca ili u pogledu voljenih osoba. Energija koja nam je potrebna da bismo svakog dana svetu darovali dobre namere i nesebičnost i da bismo iza sebe ostavili trag ljubavi.

Ako želite da u svoj život prizovete dobru karmu, ne treba vam mnogo toga – već samo ljubaznost i zahvalnost, kao i mogućnost da zaista uživate u trenutku, da budete prisutni i osetite sve senzacije. Dopustite sebi da se prepustite mirisima i nežnom dodiru – svakoga dana uradite nešto dobro za svoje telo i duh.

Kako da maksimalno iskoristite moć dobrih namera i prizovete pozitivnu energiju u svoju svakodnevicu? Donosimo vam predlog radosnih životnih navika, kao i malih rituala koji će vam popraviti raspoloženje i privući dobru karmu!

389A5855 2 Ritual koji privlači dobru karmu: Nova Tesori d’Oriente linija će razbuditi vaša čula i ispuniti vas dobrom energijom

Neka svaki vaš potez bude ljubazan

Dobra karma se stvara kroz ljubazan odnos prema drugima. Ne samo na trenutak, već uvek, u svakom aspektu našeg života, u svakom odnosu. Kada svemu što radite pristupate sa ljubaznim stavom, dobra energija će vam se vratiti na mnogo načina. Jedan osmeh ili lepa reč imaju moć da potpuno promene svet – čini dobro i dobrom se nadaj!

Ispunite misli pozitivnim pogledom na svet

Naše misli i osećanja takođe određuju našu karmu. Što smo više zaglavljeni u negativnim mislima, više upijamo lošu energiju. Pronađite vremena da otpustite sve što vas koči – a u tome vam može pomoći opuštajuća kupka i pažljivo odabrani mirisi. Kako doživljavamo svet i ljude, takva je i naša stvarnost. Učinimo je što prijatnijom i radosnijom!

389A5869 Ritual koji privlači dobru karmu: Nova Tesori d’Oriente linija će razbuditi vaša čula i ispuniti vas dobrom energijom
389A5801 Ritual koji privlači dobru karmu: Nova Tesori d’Oriente linija će razbuditi vaša čula i ispuniti vas dobrom energijom

Darujte sebe nesebično i pomozite drugima

Budite prijatelj čak i strancu. Iskoristite svoj jači duh da pomognete slabijem. Istinsko saosećanje je prava retkost u današnjem svetu, pa je zato podelite sa drugima. Prirodno privlačimo dobru karmu kad sebe nesebično dajemo. Usmerite svoju energiju da pomažete drugima i nikada se nećete osećati prazno!

Odvojite vreme za sebe - napunite se pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem

Da biste svakoga dana mogli da živite ispunjen život, da ostvarite svoje dobre namere i zaista iskoristite sve što svet ima da ponudi, morate da odvojite vreme za svoj mir, jednostavna uživanja i punjenje energije. To može biti i obično tuširanje, posebno kada su u tom malom opuštajućem ritualu i pravi mirisi.

Jedinstveni, istovremeno snažni i umirujući, proizvodi iz nove Tesori d’Oriente linije Karma su baš ono što vam treba za dobro raspoloženje! Predstavljamo vam Tesori d’Oriente Karma kremu za tuširanje i Tesori d’Oriente Karma parfem, koji će svaki vaš dan ispuniti dobrom energijom – a evo kakav doživljaj nude!

389A5906 2 Ritual koji privlači dobru karmu: Nova Tesori d’Oriente linija će razbuditi vaša čula i ispuniti vas dobrom energijom

Tesori d’Oriente Karma - mirisi koji bude vaša čula i duh

Tesori d’Oriente je oduvek negovao moć rituala u kojima se okrećemo sebi, kako bismo iznova postigli harmoniju tela i duha. Nova linija Karma će vam doneti autentični doživljaj wellness rituala koji opušta i pokreće!

Tesori d’Oriente Karma krema za tuširanje i parfem su inspirisani drevnim hinduističnim tradicijama za pozitivnu energiju i raspoloženje, za buđenje tela i duha – a to čine putem egzotičnih i nezaboravnih aroma.

Poletnu energiju, koja vas preplavljuje i pokreće, donose zavodljive note limuna i bergamota. Iskričav miris limuna ima moć da nas razbudi i pročisti nam negativnu energiju, a u kombinaciji sa bergamotom, pokazuje svoju punu aromu i snagu. Miris bergamota donosi radost, balans i pokreće naše pozitivne misli!

Dve citrusne arome stapaju se sa senzualnim mirisima naši latica i kedrovine, kako bi se kreirala harmonija između energije i mira. Naši latice potiču od egzotične azijske biljke koja simboliše buđenje proleća, odnosno, dolazak procvata u život, dok se veruje da aroma kedrovine odbija negativnost i štiti fizičko i emocionalno blagostanje.

Tesori d’Oriente Karma krema za tuširanje i parfem neguju kožu i pružaju jedinstvenu čulnu senzaciju, a takođe su obogaćeni mešavinom aromatičnih ulja. Moć aromatičnih ulja je dobro poznata, a u Tesori d’Oriente Karma liniji proizvodi dobijaju spiritualnu dimenziju – tu su da vašu kožu učine lepšom, ali i da vas inspirišu i pruže prijatan osećaj čiste sreće.

Otkrijte blaga Orijenta svakoga dana i neka vas čula odvedu u daleke, egzotične predele – Tesori d’Oriente Karma krema za tuširanje i parfem će jedinstvenim mirisom prizvati mnogo pozitivne energije i radosti! Isprobajte i postignite harmoniju koja vam je potrebna!

Tesori d oriente logo 06DA19516F seeklogo.com  Ritual koji privlači dobru karmu: Nova Tesori d’Oriente linija će razbuditi vaša čula i ispuniti vas dobrom energijom

Više o Tesori d’Oriente proizvodima saznajte na Instagram i Facebook stranicama.

Comments