Najbolji “poklon” koji smo ikad dobile od raznoraznih mobilnih aplikacija jesu filteri! Naravno, ne govorimo o tome da treba da izgledaš kao potpuno druga osoba na svom Insta profilu u odnosu na stvaran život, ali nećemo poreći da nas tu i tamo neki filter spase podočnjaka, iznenadne bubuljice ili bledog tena!

Naravno, problem sa filterima jeste da ih ipak nemamo u stvarnom životu! Nažalost ne možeš se probuditi ujutru, pogledati u ogledalo i reći: “Hmm, mislim da bi danas izgledala odlično ako dodam malo Ludwig filtera!” Ne, u tim situacijama prepuštena si sama sebi, svom makeup neseseru i stručnjacima koji razvijaju i smišljaju teksture pudera! I to je zapravo gde Vichy DERMABLEND puderi nastupaju na scenu!

vichy 1 Pitali smo stručnjaka za mišljenje i testirali: Ovo je puder koji stoji celog dana na licu!

Možeš birati između dva pudera iz Dermablend linije – Dermablend korektivnog tečnog pudera, koji je postojan do 16 sati i novog, 3D Correction tečnog pudera. Ova inovativna nova linija pudera, osim što dolazi po vrlo pristupačnim cenama ima laganu, nežnu i hidrirajuću teksturu koja daje efekat pudera kog kao da nema na licu, dok je zapravo vrlo prisutan! Ono što želimo time da kažemo jeste da u kontaktu sa kožom tekstura postaje tečnija, a pigmenti boje se slivaju po celoj površini i potpuno prekrivaju nepravilnosti na koži, a da se ne nakupljaju u grudvice ili stvara utisak suve maske. Osim toga čini da se tvoja koža oseća hidrirano i lagano, i unapređuje njenu prirodnu lepotu i boju!

I baš kao i tvoj najomiljeniji Instagram filter, ovi puderi čine da tvoja koža izgleda prirodno i sjajno čak i nakon što si celu noć provela u omiljenom gradskom klubu! Testirali smo ih i evo kakve su utiske o ovim puderima imale tri devojke iz naše redakcije:

Comments