5 streetwear trendova za 2021. godinu

koje možete da ponesete već sada

Ulazimo urbano i sa stilom u Novu godinu. Dominiraćemo bez obzira na sve: okolnosti, situaciju, trenutak i trendove, koji nam se nameću. Pomeramo fokus sa jednostavnog i jednoličnog na autentične streetwear urbane kombinacije. Ujedno pomeramo granice, uživajući u udobnosti i osećaju koji nam pružaju trendovi koji prate naš karakter. Predstavljamo ti 5 streetwear trendova za 2021. godinu, koje treba da furaš ukoliko voliš da se osećaš slobodno.

‘90s sporty look

Vibe devedesetih dominiraće i 2021. godine. Slojevito iskombinovani trendovi sa primesama ultra urbanih detalja učiniće da kompletan look podseća na devedesete, koji i te kako može da se nosi kada god poželiš, a da se ne osećaš drugačije, već posebno. Autentične Nike patike su jedan od ključnih komada, kojima se bilo koja kombinacija podiže na viši nivo. ‘90s sporty look-u doprineće čarape, koje i te kako moraš da istakneš. On nosi The Athlete's Foot čarape, a ona Wigglesteps…. Podvrni Jordan trenerku na elegantan način ili obuci adidas bermude. Efektnost je zagarantovana.

casual red look

Efektnost crvene jedino može nadmašiti tvoj autentičan karakter, koji verujemo da poseduješ čim želiš da se upustiš u avanturu isprobavanja novih trendova. Casual red look idealan je za mini putovanja, a nadamo se da će ih u novoj 2021. godini biti više. Osećaj se dobro u Sprayground trenerci, duksu i rukavicama za njega. Obavezna je Nike torbica preko ramena. Ne zaboravi da istakneš The Athlete's Foot čarape. Na putovanje ne treba da ideš bez ultra modernog i praktičnog Spraygraound kofera i ranca. Za nju - na ravno ispeglanu kosu perfektno ide crvena Nike kapa, a uz karakter crveno-crna Nike trenerka.

retro rap style

Za ovaj streetwear trend potrebna ti je apsolutna odvažnost, doza hrabrosti i nota autentičnosti. Svesni smo da ga ne može baš svako izneti, ali zašto da ne probaš? Bez mnogo jakih boja, sa dominatnom crnom, ali sa detaljima koji pomeraju granice. Autentične Ugg papuče uz The Athlete's Foot čarape i crne adidas bermude. Pun pogodak - ako nas pitate. Monotoniju crno-bele boje razbijaš Nike jaknom sa zelenim rukavima. Njegov retro rap style uključuje mnoštvo boja koje se, kada se uklope, stapaju u savršenu celinu. Nike patike, The Athlete's Foot istaknute čarape, Jordan neobičan duks i maslinastozelena Nike jakna.

city urban style

Ono što osećaš prenesi i na svoju spoljašnjost. Izdominiraj u hodu, osećaj se moćno u svakom trenutku. Hit Nike trenerka sa dubokim šlicevima po sredini dominiraće još godinama, ako nas pitate. Ukombinuj dva bodija Nike i adidas, a razbij crnu boju belom Nike jaknom i šarenim Reebok patikama. On odvažnost city urban stila slavi kroz izrazito žutu adidas jaknu. The Athlete's Foot čarape i trenerka uz svedene Nike patike - sve što ti treba!

color block combo

I naravno, color block kombinacija je ono bez čega ne možemo da započnemo nijednu kvalitetnu godinu. Skoro pa kraljevskoplava u kombinaciji sa crvenom čini da se on ističe na svakom koraku, a to je jednostavno uz adidas majicu, duks i jaknu i casual Puma patike sa nežnim primesama boja. Ona jednostavnost kombinacije razbija Sprayground rancem i klasičnim adidas patikama sa roze detaljima!

The Athlete's Foot je globalni maloprodajni lanac za modernu sportsku odeću i obuću, koji u svojoj ponudi ima neke od najpoznatijih svetskih brendova. Zastupljeni su u više od 30 država širom sveta. The Athlete's Foot predstavlja najširi izbor elegantne, sportski inspirisane obuće i garderobe, a u ponudi imaju i ekskluzivne komade, kao i male brendove u nastajanju. The Athlete's Foot u Srbiji ima maloprodajne objekte u Beogradu (TC Rajićeva, TC BIG, TC Galerija i BEO Shopping Center), Novom Sadu (Zmaj Jovina 19), Nišu (Obrenovićeva 26) i Kragujevcu (TC Plaza).