1 12 Iskaži bliskost darivanjem   predstavljamo ti 3 savršena novogodišnja poklon seta iz TAF praznične ponude

Iskaži bliskost darivanjem - predstavljamo ti 3 savršena novogodišnja poklon seta iz TAF praznične ponude

Decembar, mesec optimizma i prazničnih radosti bliži se svom kraju – koji je ujedno i novi početak. U narednih nekoliko dana očekuju nas kulminacija ljubavi, srećnih trenutaka, darivanja i velikih snova, nakon kojih ćemo spremno i ujedinjeno ući u novu, 2022. godinu. Naročito nakon prethodne dve godine i kolektivnog susretanja sa neočekivanim događajima koji su nas podsetili na prave životne vrednosti – još smo radosniji i zahvalniji što ćemo ovogodišnje novogodišnje i božićne praznike moći da provedemo u društvu i zagrljaju najdražih ljudi. 

2 7 Iskaži bliskost darivanjem   predstavljamo ti 3 savršena novogodišnja poklon seta iz TAF praznične ponude

Iako se svet oko nas promenio, jedna (i možemo dodati najvažnija) stvar nije – a to je upravo negovanje bliskosti sa ljudima koje volimo. Bliskost možemo održavati i produbljivati na više različitih načina, neočekivanim pozivom, jednostavnom porukom koja glasi „kako si“, zagrljajem bez razloga… a tokom praznične sezone bliskost najčešće iskazujemo darivanjem. Zato što znamo koliko je važno pronaći „onaj pravi“ poklon, koji će vašim najdražima ukazati na to koliko ih dobro poznajete, koliko vam je stalo i koliko vam znače – za vas smo izdvojili tri savršena poklon-predloga, sa kojima garantovano nećete pogrešiti. 

U pitanju su jedinstveni pokloni iz kolekcije brenda adidas, koju možete pronaći u svim The Athlete’s Foot prodavnicama i čiju kampanju glasi jednostavan slogan – #daretoconnect. U ove tri reči, sve je iskazano. Usudite se da stvorite nove konekcije i osnažite one stare. Usudite se da najbližima pokažete da vam je stalo. Usudite se da pokažete bliskost. U nastavku vam predstavljamo 3 zaista sjajne adidas odevne kombinacije, koje će biti onaj WOW poklon ispod jelke vaših najdražih – naročito ako su oni zaljubljenici u urbanu modu. A čak i ako nisu, ko još ne uživa u atraktivnim i komfornim odevnim komadima koji nude savršenu ušuškanost u zimskim danima? Mi sigurno uživamo!

4 7 Iskaži bliskost darivanjem   predstavljamo ti 3 savršena novogodišnja poklon seta iz TAF praznične ponude

Cozy unisex gornji i donji deo trenerke + adidas Stan Smith patike – savršen za parove

Tražite ultimativni poklon za svoju bolju polovinu? Predlažemo vam da mu poklonite gornji i donji deo komforne adidas trenerke u neutralnoj, maslinastoj nijansi koja je uvek aktuelna – koji ćete uklopiti uz timeless adidas Stan Smith model patika. Najbolja stvar kod ovog poklona je što iste odevne komade možete kupiti i sebi (usled toga što su unisex), a možete uraditi i onu još slađu stvar – kupljenu duksericu ubuduće deliti sa svojim partnerom. U njegovoj dukserici osećaćete se savršeno ušuškano, zaštićeno i voljeno, dok će, kada je on bude nosio, pomisao na vas u dukserici garantovano izazivati osmeh na njegovom licu. Couple goals!

Retro somotski gornji i donji deo trenerke i majica u narandžastoj boji – za one koji vole vintage modu

Da li vaš partner ili bliska osoba uživaju u retro odevnim kombinacijama? Ako je odgovor da, garantovano će ih oduševiti adidas gornji i donji deo trenerke i majica od somota u zagasitonarandžastoj nijansi koja se ističe u svakoj kombinaciji. Ovaj donji deo trenerke krase retro, zvonasti kroj i prepoznatljive bele adidas pruge sa obe strane, dok duksericu odlikuju spušteni, široki rukavi sa takođe neizostavnim adidas prugama. Uz to, predlažemo vam da u poklon paket dodate i narandžastu adidas majicu sa amblemom od istog materijala, za ultimativan komfor i toplotu u zimskim danima pred nama. 

6 7 Iskaži bliskost darivanjem   predstavljamo ti 3 savršena novogodišnja poklon seta iz TAF praznične ponude
7 5 Iskaži bliskost darivanjem   predstavljamo ti 3 savršena novogodišnja poklon seta iz TAF praznične ponude

Somotski gornji i donji deo trenerke u crnoj boji + klasična bela majica – za one koji vole timeless modu

Sigurno imate barem jednu blisku osobu koja voli timeless odevne komade i koja dane najčešće provodi u jednostavnoj paleti boja – kao što su crna, siva i bela. Savršen poklon za nju upravo su adidas gornji i donji deo od crnog somota sa izraženim belim adidas prugama, koje ćete uklopiti sa klasičnom adidas belom majicom sa velikim crnim amblemom. Ovo je uvek aktuelna odevna kombinacija, koja će nepogrešivo obradovati modne minimaliste i izazvati im najširi osmeh na licu!

Bliskost je u darivanju poklona, ali i darivanju pažnje

I ne zaboravite, pored toga što nekome možete darovati poklon od srca – ono najvrednije što mu možete pokloniti je svoje vreme. Uživajte u zajedničkom otvaranju darova, u osmehu i sreći na licima onih koje volite, uživajte u trenucima provedenim pored novogodišnje jelke, u trenucima zajedništva i ljubavi u vazduhu. #daretoconnect

8 5 Iskaži bliskost darivanjem   predstavljamo ti 3 savršena novogodišnja poklon seta iz TAF praznične ponude

#daretoplay - Olakšaj prazničnu kupovinu i zabavi se uz TAF 3D virtualnu prodavnicu!

S obzirom na to da svoje dragoceno vreme tokom praznika želite da poklonite svojim najbližima, sigurni smo da ne želite da ga tek tako potrošite na druge aktivnosti. I mada je praznični šoping nešto što nas uvek raduje, svi smo svesni toga koliko nam vremena može oduzeti i koliko nas ponekada iscrpljuju gužve u radnjama i čekanje u redovima. Zato je The Athelete’s Food osmislio genijalno rešenje – virtualnu 3D prodavnicu! Iz komfora sopstvenog doma od sada se možete prošeteti 3D TAF prodavnicom i doživeti neverovatno iskustvo kupovine nove generacije. Osetićete se kao da ste u zabavnoj video igri, hodajući kroz virtualnu prodavnicu sa realističnim pogledom od 360°, dok ste zapravo u veoma stvarnoj, praktičnoj online kupovini. U TAF 3D prodavnici možete odabrati delove prodavnice kojima se krećete, kao i izdvojiti svaki artikal, saznati sve o njemu i ubaciti ga u svoju korpu za kupovinu. Uz samo nekoliko klikova, vaša kupovina može biti gotova – mada smo sigurni da ćete se toliko zabavljati pri njoj da ćete poželeti da se zadržite još malo i istražite svaki kutak virtuelne TAF prodavnice!

TAF Logo Iskaži bliskost darivanjem   predstavljamo ti 3 savršena novogodišnja poklon seta iz TAF praznične ponude

Sve informacije o adidas #daretoconnect kolekciji kao i drugim The Athlete’s Foot prazničnim ponudama možete pronaći na njihovom veb-sajtu, kao i Instagram i Facebook stranicama.