4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

“Can You Feel the Love Tonight” je numera koju je Elton Džon (Elton John) komponovao za Diznijev (Disney) animirani film “Kralj lavova” (The Lion King) 1994. godine. Pesma je postigla veliki uspeh u Britaniji, tako što je postala 14. hit na grafikonu “UK Singles Chart”, a u Americi još veći dospevši na četvrto mesto “Billboard Hot 100” liste. Takođe, numera je bila hit broj jedan u Francuskoj.

Pesma je u filmu izvedena od strane Kristl Edvards (Kristle Edwards), Džozefa Vilijamsa (Joseph Williams), Seli Dvorski (Sally Dworsky), Nejtana Lejna (Nathan Lane) i Ernesta Sabele (Ernest Sabella), dok je finalna verzija izvedena od strane Eltona Džona. Godine 2003. izašla je remiksovana verzija ove numere koja je uključena u specijalnu ediciju saundreka “The Lion King” koju je takođe izveo Elton.

foto7 The Best of Pop: Elton John Can You Feel the Love Tonight

"And can you feel the love tonight? It is where we are it's enough for this wide-eyed wanderer that we got this far..."

Pesma se u filmu čuje kada se Simba zaljubljuje u svoju drugaricu iz detinjstva Nalu, na zaprepašćenje prijatelja Timona i Pumbe. Hteli su da je iseku iz tog dela filma, jer navodno nije bila u skladu sa scenom, ali je Elton ubedio producente da je ipak puste. I bio je u pravu, saundtrek je prodat u 10 miliona primeraka.

Ova numera takođe predstavlja i deo brodvejske predstave “Kralj lavova” – veoma uspešne izvedbe zasnovane na istoimenom filmu, a koristi se i u “The Lion King show”-u u “Animal Kingdom”-u u Diznilendu. A te 1994. godine bila je najslušanija pesma na radiju i televiziji u SAD.

Elton Džon je ovom pesmom osvojio Gremi nagradu za najbolji muški pop vokal, ali i Oskara za najbolju originalnu pesmu 1995. godine. I na toj dodeli ju je i izveo.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice