Ljubitelji mode i filma, spremite se za uzbudljive vesti – nastavak kultnog filma The Devil Wears Prada je zvanično u pre-produkciji, 18 godina nakon premijere originala. Nastavak će ponovo okupiti zvezde Meryl Streep i Emily Blunt u njihovim nezaboravnim ulogama iz prvog dela.

Meryl Streep i Emily Blunt ponovo kao Miranda Priestly i Emily Charlton

Prema dosadašnjim informacijama, Meryl Streep će se vratiti u ulozi urednice časopisa Runway, Mirande Priestly, dok će Emily Blunt ponovo igrati njenu dugogodišnju asistentkinju Emily Charlton. Iako za sada nema potvrde da li će se i Anne Hathaway pridružiti ekipi kao Andrea “Andy” Sachs, znamo da su originalna producentkinja Wendy Finerman i scenaristkinja Aline Brosh McKenna već angažovane na projektu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 睬永 (@jcy.vv)

Radnja nastavka će se fokusirati na Mirandu Priestly koja se suočava sa jenjavanjem nekada uspešnog izdavačkog biznisa modnih časopisa. U pomoć joj priskače njena bivša asistentkinja Emily Charlton, sada visokorangirana direktorka u luksuznoj modnoj grupaciji. Mirandi su očajnički potrebni veliki reklamni budžeti ove kompanije kako bi dokazala da je i dalje relevantna u svetu mode.

Iako obožavatelji jedva čekaju nastavak, Anne Hathaway je ranije izjavila da ne veruje da će se nastavak ikada dogoditi. Ipak, izrazila je zahvalnost što je originalni film i dalje tako voljen, ističući da je tajna uspeha bila u timskom radu i ljubavi koju su svi uložili u projekat.

Datum premijere još uvek nije poznat, ali već sama vest o okupljanju originalnih zvezda i kreativnog tima dovoljno je uzbudljiva za sve koji su odrasli uz ovaj modni klasik. Ostaje nam da vidimo kako će se Miranda Priestly izboriti sa novim izazovima u svetu koji se rapidno menja i da li će uspeti da zadrži svoju poziciju kraljice mode.

Pročitajte i ovo: Filmovi Anne Hathaway koji bude osećaj nostalgije

Naslovna fotografija: instagram.com/jcy.vv

Nikola Gudelj

Comments