Poslednje dve godine smo zajedno sa bogatim i nesvakidašnjim ljudima letovali u The White Lotus odmaralištima – a sada nam se sprema i treće putovanje. Prvo smo bili na Havajima, zatim na Siciliji, a sada se spremamo za Tajland!

Naredna sezona popularne antologijske serije scenariste Mikea Whita je ubacila fanove u šestu brzinu i naterala ih da nagađaju koja je sledeća lokacija na kojoj će The White Lotus serija biti snimana. White je u finalu druge sezone dao nagoveštaj o potencijalnoj lokaciji – da će se nastavak serije snimati u Aziji. Tad nas je podsetio da je u prvoj sezoni bio akcenat na novcu, u drugoj na seksu, dok će se treća sezona fokusirati na smrt iz satiričnog ugla, kao i na istočnjačku religiju i duhovnost. Iz njegove tvrdnje možemo da zaključimo da postoji mogućnost da treća sezona bude mračnija od prethodne dve.

Dve sezone snimane su u odmaralištima lanca hotela Four Seasons, prvo u Mauiju, na Havajima, a zatim na Siciliji. Očekuje se da će treća sezona pratiti tu tradiciju, iako još uvek nije objavljeno u kom gradu ili hotelu će se odigrati radnja. Ako to ponovo bude hotel Four Seasons, na Tajlandu postoji nekoliko istih i to u Bangkoku, Čijang Maiju, Koh Samuiju i Zlatnom trouglu. White, dok piše scenario, traži lokaciju koja će se savršeno uklopiti sa pričom.

Koji hoteli su u igri?

Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve, Muang Krabi

Što se tiče ove lokacije, verujemo da bi i A-listeri koji favorizuju The White Lotus odmarališta bili zadovoljni ovim luksuznim odmaralištem na obali Andamanskog mora. U blizini ostrva Phi Phi, zaliva Phulai, rezervat Ritz-Carlton je mešavina lokalne prirode i kulture, koji svojim gositma nudi jogu na plaži, planinarenje po planini Dragon Crest i privatne večere sa pogledom na okean. Možemo samo da zamislimo kakav bi skandal mogao da se desi na ovakvoj lokaciji. Ovaj smeštaj nudi zasebne spavaće sobe u vilama koje su razbacane po odmaralištu, gustu džunglu u okolini i neukrotivu vodu.

Pročitajte i: WNB Latest: Da li vam se dopada Lady Gaga kao Harley Quinn?

Four Seasons Resort, Koh Samui

Prva sezona serije snimljena je u Four Seasons u Mauiju, tako da je logično da Mike White i njegov tim žele da nastave tradiciju. Hotel u Koh Samuiju sadrži netaknute peščane plaže koje se protežu kilometrima, omeđene tropskim zelenilom i mirnim plavim morem. Pored se nalazi i beskonačni bazen. Postoji i mogućnost opuštanja na privatnoj palubi smeštaja sa pogledom na idiličan Tajlandski (Sijamski) zaliv. Već možemo da zamislimo Tanyinog muža Grega kako troši bogatstvo svoje preminule supruge na jednu od usamljenih vila ili privatnih rezidencija sa bazenima.

Mandarin Oriental, Bangkok

Možda će se White odlučiti za potpuno drugačiji hotel, ovog puta u centru užurbanog Bangkoka. Kao i Four Seasons, Mandarin Oriental je svetski poznata grupa luksuznih hotela sa nekretninama raštrkanim širom sveta, a njihova ponuda u Bangkoku je raskošna. Hotel se ponosi time što je na obalama reke, tek nedavno otvorio rečno krilo. Završena je možda i najveća renovacija hotela za 146 godina njegovog postojanja. Ova zadivljujuća transformacija dodatno je poboljšala smeštaj i objekte, zadržavajući klasičnu eleganciju sa uticajem kulture Tajlanda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mo_bangkok

Jennifer Aniston želi da osveti Tanyu McQuoid

Na kraju druge sezone smo izgubili Tanyu McQuoid, koju glumi Jennifer Coolige. Tokom promocije svog novog filma, Jennifer Aniston je izrazila želju da želi da igra njenu sestru u predstojećoj sezoni. Jennifer je priznala da je „opsednuta“ HBO serijom, a voditeljka Keltie Knight joj je predložila da bi mogla da igra Tanyinu sestru koja traži osvetu za njenu smrt. Glumica je rekla da želi da bude u The White Lotus seriji i direktno se obratila Mikeu Whiteu.

Osvrnula se i na Mikeov govor sa dodele nagrada Golden Globes, kad je pomenuo da je ponudio mnogim A-listerima ulogu u seriji, ali je tvrdio da su ga svi odbili. Jennifer je rekla da ona nije jer joj nije ni ponudio ulogu. Izbor je odličan, ako nas pitate, ali postoji još jedna glumica za koju verujemo da bi bila savršen izbor za ulogu Tanyine sestre, a to je Pamela Anderson. Šta mislite o tom predlogu?

Prva i druga sezona serije The White Lotus dostupne su na streaming servisu HBO Max.

Pročitajte još i: WNB Latest: Konačno je stigao zvaničan trejler za film “Barbie”

Naslovna fotografija: instagra.com/thewhitelotus

Marija Gavrilović 

Comments