Logo 4 Leto u kojem ćete se konačno rešiti celulita: Prijavite se i testirajte Thiomucase® krem i Thiomucase® gel!

Najefikasnije rešenje protiv celulita - više od pola veka: Ovo je vaša prilika da testirate proizvode koji će vam vratiti samopouzdanje

Untitled 1 9 Leto u kojem ćete se konačno rešiti celulita: Prijavite se i testirajte Thiomucase® krem i Thiomucase® gel!

Konačno je došlo vreme da iz ormara izvučemo svoj omiljeni bikini, suknje, haljine, šortseve – međutim, nisu svi oduševljeni time. Znamo da među vama ima onih koji ne mogu istinski da uživaju u letu i opuste se na plaži, jer vas muči taj dosadni, uporni problem – celulit.

Ozloglašena “pomoradžina kora” može se stvoriti na butinama, zadnjici, stomaku ili nadlaktici, a uvek čini da se osećamo nesigurno. Ali, to ne treba da bude razlog da očajavate i da propuštate sve letnje čarolije – jer rešenje postoji!

Pre nego što vam otkrijemo šta možete da isprobate u borbi protiv celulita, hajde da malo bliže upoznamo “neprijatelja” i saznamo kako da ga pobedimo.

Untitled 1 10 Leto u kojem ćete se konačno rešiti celulita: Prijavite se i testirajte Thiomucase® krem i Thiomucase® gel!

Zašto nastaje celulit?

Celulit je, prema mišljenju mnogih, estetski neprivlačno stanje kože, koje se manifestuje u vidu rupica i udubljenja, stvarajući neravnu površinu. Javlja se kod 80% do 90% žena, uglavnom na butinama, zadnjici i bokovima, a nažalost, često negativno utiče na samopouzdanje, ali i kvalitet života.

Celulit nastaje zbog nakupljanja masnih naslaga ispod površine kože, zajedno sa toksinima, što slabi vezivno tkivo. Kao rezultat, koža postaje nepravilna i gubi elastičnost. Pored toga, veliku ulogu u nastanku celulita igraju hormonski faktori, a genetika određuje strukturu kože, teksturu i tip tela. Drugi faktori, kao što su težina i mišićni tonus, utiču na to da li imate celulit, iako ga mogu imati čak i oni u dobroj formi.

Zbog toga, celulit ume da bude veoma uporan – često se ne može rešiti ishranom ni vežbanjem. Međutim, nije sve tako beznadežno, jer se doslednom primenom lokalnih tretmana protiv celulita ovaj problem može ublažiti i eliminisati.

Predstavljamo vam rešenje protiv celulita, kojem su žene u Srbiji verne već 55 godina, a koje sada i vi možete da isprobate: Thiomucase® krem i gel!

Upoznajte rešenje: Thiomucase® - moćan saveznik u borbi protiv celulita

Thiomucase® krem i Thiomucase® gel su medicinski proizvodi sa tradicijom dugom više od pola veka, koji zajedno predstavljaju efikasno i pouzdano rešenje za ublažavanje celulita, ali i za negu kože.

Tajna efikasnosti Thiomucase® proizvoda je moćna supstanca koja ciljano deluje na celulit, tako što ga razgrađuje i ima dugotrajno dejstvo: u pitanju je enzim mukopolisaharidaza. Ovaj enzim sadržan je i u kremi i u gelu, koje bi trebalo koristiti na precizno određen način za maksimalni učinak. Otkrivamo vam sve što treba da znate!

Play Video
Untitled 2 4 Leto u kojem ćete se konačno rešiti celulita: Prijavite se i testirajte Thiomucase® krem i Thiomucase® gel!

Thiomucase® Forte krem - rezultati koje ćete videti i osetiti

Vaš tretman protiv celulita počinje sa Thiomucase® Forte kremom, koji treba da se primenjuje prve dve do tri nedelje na problematičnim područjima kože. Ovaj krem ima moćno dejstvo, koje ćete brzo primetiti, zbog specifične formule.

Naime, Thiomucase® Forte krem ima izrazito visoku koncentraciju mukopolisaharidaze, enzima koji deluje kao “skidač celulita”, prodirući duboko u kožu i ciljajući čak i najupornije naslage.

Primetićete da Thiomucase® Forte krem ima gustu teksturu, zbog koje se malo duže utrljava u kožu, a baš zato cilja najtvrdokornije delove celulita. Zbog izuzetno visoke koncentracije mukopolisaharidaze, Thiomucase® krem pruža ne samo efikasno razgradnju celulita, već i dugotrajnu zaštitu od ponovnog nastanka.

Uz razradnju celulita, Thiomucase® Forte krem obezbeđuje koži i hidrataciju, pa će biti glatka, elastična i mekana, i vrlo brzo ćete moći ponosno da je pokažete! Takođe, ono što je bitno znati je da krema ne izaziva neprijatne senzacije – niti greje, niti hladi, samo ciljano deluje na uporni problem celulita i vraća koži glatki izgled.

Untitled 2 4 Leto u kojem ćete se konačno rešiti celulita: Prijavite se i testirajte Thiomucase® krem i Thiomucase® gel!
Untitled 2 5 Leto u kojem ćete se konačno rešiti celulita: Prijavite se i testirajte Thiomucase® krem i Thiomucase® gel!

Thiomucase® gel: Deo svakodnevne rutine protiv celulita

Nakon dve do tri nedelje korišćenja Thiomucase® Forte krema, sledi primenjivanje Thiomucase® gela, koji je laganije teksture, brže se upija i može postati deo vaše svakodnevne rutine nege protiv celulita.

Uprkos nemasnoj teksturi, Thiomucase® gel efikasno deluje. Enzim mukopolisaharidaza u ovom gelu cilja čak i najdublje slojeve celulita, smanjujući vidljivost i teksturu problematičnih područja kože.

Thiomucase® gel možete koristiti svakodnevno, umesto mleka za telo, jer kožu hidrira, poboljšavajući joj tonus i čineći je čvršćom i zategnutijom. Nakon nanošenja, vrlo brzo ćete biti spremni za sve aktivnosti, jer ga koža ekspresno upija – ne ostavljajući tragove.

Takođe, za razliku od drugih anticelulitnih gelova, koji mogu izazvati neprijatne senzacije poput grejanja ili hlađenja, Thiomucase® gel pruža prijatno iskustvo bez ikakvih senzacija.

Dakle, prve dve nedelje koristite Thiomucase® Forte krem, a zatim Thiomucase® gelom nastavite da svakodnevno tretirate područja sa celulitom

Ova rutina će rešiti vaš problem brzo – a sada i sami možete da se uverite u to, jer WANNABE MAGAZINE u saradnji sa Hemofarmom pruža priliku da isprobate ove moćne tretmane protiv celulita!

Ovo je vaša prilika da isprobate Thiomucase® krem i gel - evo kako da se prijavite

Ukoliko vas muči celulit, ovo je prilika da testirate dejstvo Thiomucase® proizvoda, kao i da podelite svoja iskustva sa celim svetom. 

Izabraćemo 10 čitateljki koje će imati priliku da isprobaju Thiomucase® krem i Thiomucase® gel i ispričaju nam svoje utiske pismenim putem.

Popunite formular i prijavite se da učestvujete u kampanji!

Logo 2 3 Leto u kojem ćete se konačno rešiti celulita: Prijavite se i testirajte Thiomucase® krem i Thiomucase® gel!

Više o Thiomucase® proizvodima saznajte na sajtu, kao i na Hemofarm Instagram, Facebook i YouTube stranicama.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X