Tipovi muškaraca od kojih učite kakve ne želite pored sebe su oni pored kojih učite i neke dobre stvari, ali obično uočavate onu jednu, zbog koje veza ne može da opstane i koju ne možete da tolerišete.

Ne želite lažljivca i prevaranta

Osećaj slomljenog srca obično iskusite pored onog ko vas je lagao i varao, a vi ste mu verovale da neće više. Uz srce slomljeno ovako brutalno, ide i povređen ponos, osećaj da ste bile naivne i glupe i rešenost da tako nešto sebi više ne dopustite. Ono dobro što proizilazi iz ovog isksutva jeste buđenje samopoštovanja – jasno vam je da vam ne treba neko ko vas ne tretira sa dužnim poštovanjem.

Ne želite dečka samo za seks

Pored njega ćete možda otkriti kako je dobro biti željena i osećati se seksi, ali će taj osećaj brzo izgubiti moć da vas ispunjava, jer veza nije samo seks. Onaj ko želi da vas viđa samo u krevetu, nastoji da radi tačno to – njegovi termini za viđenje su kasno uveče, nikad ne izlazite negde da se zabavljate kao što to parovi inače rade i vreme sa njim uglavnom provodite gole. Dobar seks je sjajna stvar i vrlo je važan u vezi, ali devojka ponekad poželi da se dotera i izađe i bude tretirana kao partnerka, a ne kao seks-igračka.

muskarac 1 Tipovi muškaraca koji će vas naučiti kakvog ne želite pored sebe
Comments