Prelepa plavuša, gracioznog izgleda, besprekornog stila i neustrašivog stava, Ivanka Tramp, naša srca osvojila je mnogo pre nego što je njen otac postao novi predsednik Amerike. Iako je na njegovoj inauguraciji uspela u tome da sve oči budu uprte u nju, te i da zaseni Trampovu suprugu Melaniju Tramp, Ivankin besprekoran stil odevanja već godinama je dobro poznat svim modnim znalcima, jer je ova dama nepogrešiva. I te kako joj polazi za rukom da spaja klasične sa nešto glamuroznijim odevnim komadima, ali i da dizajnerske odevne komade ponese tako da, kada je u njima ugledate, možete da kažete samo “Wow!”. Baš iz tog razloga vam danas predstavljamo 10 najboljih modnih izdanja prelepe Ivanke Tramp, dame za koju se šuška da će stajati rame uz rame sa svojim ocem i obavljati dužnosti Prve dame Amerike.

Odakle početi sa izborom najboljih modnih izdanja Ivanke Tramp? Ovoga puta, od kraja! Kada se dan pre inauguracije pojavila na vašingtonskom aerodromu u pratnji svoje porodice, Ivanka nas je raspametila perfektnim izborom odevne kombinacije. U zelenim tonovima, svedenoj haljini i elegantnom kaputu koji je savršeno upotpunjuje, Ivanka je blistala, dok je upečatljivost samih kreacija dodatno naglasila izborom nude cipela sa visokom potpeticom i tako pokazala kako zapravo treba i zaista izgleda prava dama!

Predivan komplet bele boje, s potpisom modne kuće Oscar de la Renta, bio je pun pogodak lepe Ivanke za inauguraciju njenog oca za novog predsednika Amerike. Iako je bilo evidentno da je izbor bele boje bio evidentan politički potez, to nije umanjilo činjenicu da je Ivanka u ovoj svedenoj, ali fantastičnoj kreaciji izgledala i više nego spektakularno, pa zato ne čudi što su sve oči bile uprte u nju.

Kada se na inauguracionom balu pojavila odevena u ovu raskošnu toaletu modne kuće Carolina Herrera, Ivanka Tramp nam je pokazala i definitivno potvrdila našu pretpostavku da ćemo, tokom celog predsedničkog mandata njenog oca, imati priliku da uživamo u još mnogo njenih sjajnih modnih izdanja. Optočena cirkonima, ali nimalo prenapadna, ova toaleta bila je i više nego sjajan izbor ove prelepe dame. U njoj je izgledala kao princeza i izazvala divljenje svih modnih znalaca širom sveta.

Comments