Zaštita od sunca

Dok se izležavate na “veeelikom” peškiru sprečite opekotine i crvenilo korišćenjem kvalitetne kreme za sunčanje (ne zaboravite i lice), a što je vaša koža svetlija to zaštitni faktor kreme treba da bude veći.

Sprej za uho

Pomaže kod začepljenosti uha, nastale nakon zadržavanja vode u uhu, simptoma koji se često javlja nakon dugotrajnog boravka u moru. Namenjen je i deci i odraslima, a njegova upotreba je prijatna i jednostavna.

Mali frižider ili termos

Za vreme letnjih vrućina izuzetno je važno piti velike količine vode i održavati telo hidriranim. Održite piće svežim i hladnim tokom celodnevnog boravka na plaži!

Šešir sa širokim obodom

Neophodan rekvizit za plažu je i šešir sa širokim obodom. Osim što ćete izgledati kao prava diva, vaše lice i kosa biće vrlo zahvalni što i njih štitite.

infografika RS Top 10: Šta sve poneti na letovanje

Pastile za grlo

Sadrže u sebi prirodne sastojke i izvrsne su za ublažavanje simptoma kao što su iritirajući kašalj i neprijatno “grebanje u grlu”. Ponesite ih sa sobom na letovanje i nadraženost grla vas neće iznenaditi.

“Dobre” bakterije

Odmor ispunjen vinom i hranom ponekad može uticati na rad creva i poremetiti crevnu mikrofloru. Koristite dodatak ishrani, “dobre” bakterije koje poboljšavaju rad creva i regulišu crevnu mikrofloru.

Maska za gnjuranje

Ako ste do sada propustili da pogledate šta se sve događa ispod površine sada je vreme da to promenite. Pokažite svoj istraživački duh, spakujte masku za gnjuranje i krenite u istraživanje podvodnog sveta!

Podvodni foto-aparat

Fascinirani ste podvodnim svetom i oduvek ste želeli delić toga da ponesete sa sobom kao uspomenu? Ovekovečite ovog leta nezaboravne trenutke uz pomoć podvodnog foto-aparata!

Antibiotik za povrede na koži

Ponekad na plaži možete zadobiti neprijatnu ogrebotinu. Lokalni antibiotik namenjen je za sve manje površinske ozlede kože. Posavetujte se pre upotrebe sa svojim lekarom ili farmaceutom i uživajte na plaži bez malih neprijatnih iznenađenja!

Dobra knjiga

Uživate u čitanju knjiga, ali nikad nemate vremena za njih? Plaža je idealno mesto da se nadoknadi propušteno!

Comments