Ne znam za vas, ali mene je sneg koji je padao tokom praznika jako obradovao! Prosto, zima nije zima ako nema snega, zar ne?

Zašto sam bila toliko srećna? Zato što sam sa drugaricama planirala da odem na Kopaonik na zimovanje, a šta ćemo drugo raditi na planini nego skijati! Ali, tu je nastao problem. Nisam bila na planini bukvalno od osnovne škole, a sada sam, evo, završila fakultet! Što će reći, bila mi je potrebna celokupna oprema. Ski jakna, pantalone, čizme, pa čak i rukavice – apsolutno sve sam prerasla!

Kada treba da kupujem, najviše volim da odem u Fashion Park Outlet Centar Inđija. Nije mi daleko, a na jednom mestu imam bukvalno sve što mi je potrebno i to po jako povoljnim cenama. Sve što mi je potrebno, tu je, samo treba pronaći odgovarajuću radnju u zavisnosti od toga šta kupujem. U šoping uvek idem sa drugaricama i uvek izdvojimo ceo dan za posetu Fashion Park Outlet Centru Inđija kako bismo natenane sve pogledale i bez žurbe odlučile šta ćemo kupiti. Ovde imamo priliku i da napravimo pauzu za ručak ili kafu, što je baš dobro.

Tokom svoje potrage za ski opremom, ponovo sam se oduševila Centrom jer sam na jednom mestu pronašla sve što mi je potrebno, kvalitetno i po niskim cenama.

header1 Top 5 stvari koje su vam potrebne za skijanje
Comments