Da li imate u planu da sređujete svoj životni prostor? Želite da uložite malo novca, a da sve bude toplo i udobno poput najmekšeg ćebeta od vune. Danas sa vama delimo savete dizajnera koji će u potpunosti promeniti vaš dom! Kamin, cveće, lampe i jastuci, šta vi birate?

Šta je to potrebno da promenite u svom domu kako biste dobili osećaj svežine i topline?

Tapete su tu da vaš dom učine toplim

Možda do sada niste imali priliku da svoj prostor ulepšavate tapetama, ali danas je sjajna stvar to što sami možete da pravite kombinaciju dezena i boja, ali i dimenzije tapeta. Zanimljivo je i to što je danas sve prilagođeno lakom postavljanju istih, pa zato možete i sami da se zanimate i sređujete sobu ili dnevni boravak.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели de Gournay (@degournay)

Pročitajte i ovo: Renovirate kupatilo? Ovo su trikovi koji će vam pomoći da to uradite bez greške!

Kamin u centralnom delu dnevnog boravka

I sami znate da savršeno veče izgleda ovako: vino, kamin i muzika. Šta vas onda sprečava u tome da upravo u centralnom delu dnevnog boravka imate kamin? Da, potrebno je malo više vremena da naučite kako da pravilno ložite vatru, ali i to je nešto što ćete lako savladati. Ostaje samo da izaberete kakav kamin želite i da uživate u neverovatnoj atmosferi koju ovo sitno zadovoljstvo pruža.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели John Martine (@johnmartinestudio)

Mix različitih printova

Animal print i karirano u istoj prostoriji? Da, u kombinaciji sa nameštajem od punog drveta. Ovo je atmosfera koja će sjajno izgledati u delu koji ste predvideli za biblioteku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Christen Pears (@christenpears)

Drvo je rado viđen gost u svakom domu!

Sigurno vam je poznato da su komadi od punog drvena bezvremenski, a dizajneri upravo savetuju da imate što više takvih komada. Komoda ili sto, izbor je samo na vama, a pored toga što ćete ulepšati svoj prostor, imaćete i komade nameštaja koji mogu da traju decenijama!

Naravno, ne zaboravite na umetničke detalje i slike, a ako volite da kombinujete bolje, upravo na platnu možete da pokažete tu svoju stranu!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Roberto Saraceno (@heretoinspire74)

Svetlo je važno, a naročito u spavaćoj sobi!

Koliko lampi imate u svom stanu? One su zamenile klasično svetlo i donose posebnu vrstu romantike i topline, pa ako želite upravo ovakvu atmosferu, u spavaćoj sobi pronađite mesto koje je idealno za podnu lampu. Mi smo za vas izdvojili lampu koja se odlično slaže uz minimalistički nameštaj, klasičnu i belu sa donjim delom koji je predimenzioniran.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Liliana Trinca (@_all.the.things.i.love_)

Svi predlozi bili su usmereni ka dnevnom boravku ili spavaćoj sobi, a kad je reč o kuhinji koja je svakako jedna od najvažnijih prostorija u kući. Bez obzira na to kako izgleda, jedna stvar je ključna i najvažnija – svetlost! Zato, ako upravo planirate renoviranje svog doma, predlažemo da upravo kuhinja ima najveće prozore ili prozore i balkon! Prirodno svetlo ipak ništa ne može da zameni, a kako najviše vremena provodite spremajući ukusnu hranu, prijaće vam da taj prostor uvek bude svež i sređen.

Za poseban užitak, upravo na prozoru možete da napravite prostor za sedenje i da to bude vaše posebno mesto za ispitanje prve jutarnje kafe!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Elena (@bula_living)

Pročitajte i ovo: Trendovi u dizajnu enterijera na koje treba da obratite pažnju u 2023.

Naslovna fotografija: instagram.com/heretoinspire74

Dragana Stojanović

Comments