U životu svake žene dođe taj jedan trenutak kad poželi da promeni svoj stil. Ta promena obično počne od obuće, a završi se na torbama. Velike, male, oversize, sa kaišem ili bez, sa cirkonima ili mat, sjajne, ma sve vrste torbi prođu kroz ruke jedne žene, ali ona jedna, koju je kupila potpuno slučajno u butiku na uglu ostaje zauvek najdraža!

Ipak, kako se trendovi menjaju, tako se i mi njima prilagođavamo, pa zato u ovoj godini kao preporuka broj 1 dolazi torba – narukvica i osvaja sve naše autfite. Ovo su najpopularnije torbe za svečane i manje svečane prilike!

Po kom principu birate torbu i da li je boja presudna?

Kod žena uglavnom je važno da se aksesoari uklapaju uz autfit po bojama, zato, za modne dodatke uvek biramo nešto jednostavnije i nežnije boje koje kasnije mogu lako da se prilagode. Krem i crna su favorit godinama, a po svemu sudeći i u ovoj ostaju na samom modnom vrhu. Torba za svaki dan ali i za važne događaje, ako želite da se istaknete, u njoj ima dovoljno mesta za sve sitnice koje nosite sa sobom, a obožavaćete je jer je praktična i zaista neodovljiva.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Parisa Wang (@parisawangny)

Pročitajte i ovo: Evo kako da u svakoj prilici nosite džemper preko haljine

U potpuno drugačijem maniru – torba koja osvaja srca!

Od ovog brenda navikli smo na jednostavne i tamne boje, a šta kad konačno razbiju monotoniju i kolekciju osveže šljokicama? Onda tu torbu poželi da ponese svaka dama, a samo retkima to uspeva. Stvorena za crveni tepih ili neku drugu važnu svečanost, torba koju pažljivo morate da uklopite uz svečano odelo ili toaletu, efektan nakit i kvalitetnu obuću. Vreme je da sijate!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели All Shades/ Authentic Luxury Shopping (@all.shades)

Mala, crna torbica

U garderoberu svake žene postoji jedna mala, crna haljina, a uz nju, potpuno prirodno dolazi i crna torbica. Zlatna narukvica pečatira izgled ove elegante lepotice koja je spremna da ulepša svaki vaš autfit, a vi je sa sobom ponesite bez obzira na to da li idete na kafu sa prijateljicama ili sastanak! Ona je tu da pokupi svu pažnju!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели VINICIO (@vinicioboutique)

Da li vam je poznat onaj osećaj kad imate jedan par cipela, onda poželite još jedan u drugoj boji. Slična stvar događa se i sa torbama, zato, ako imate autfite koji se više uklapaju uz krem ili braon torbe, ne zaboravite da ova samo čeka put do vašeg srca!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dora Maar (@shopdoramaar)

Torba – narukvica u bukvalnom smislu

Ako u torbi nosite sitnice, onda je ova za vas. Kartice, novac, labelo i mini izdanje vašeg najdražeg parfema, sve to na zglobu vaše ruke, a uz to, izgledate šik! Nošenje ovakve torbe deluje kao strani pojam, jer je opšte poznato da žene u torbama nose sve ono što im je potrebno i bespotrebno, ali ako nekad zaista počnete da nosite samo preko potrebne stvari, shvatićete da je ovo sasvim dovoljna veličina torbe.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели THE PARODY (@parody.studio)

Da li je ovo trend koji ćete poželeti da ispratite? Mi smo uvereni da jeste jer su sve poznate ličnosti već pokazale sa kakvim torbama oni raspolažu, a jasno je da kad nešto jednom osvoji internet, ostaje tu dugo! Ovo je još jedna torba – narukvica u bukvalnom smislu te reči, a pored zanimljivog oblika ovo je boja koja je postala pravi hit.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BÁRZÁN (@barzan.tehran)

Pročitajte i ovo: Oversize torbe su novi trend u 2023. godini

Naslovna fotografija: instagram.com/all.shades

Dragana Stojanović 

Comments