Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Koliko je potrebno da jedan trend postane viralan i da preplavi Instagram? Nekada nam se čini da se to dešava preko noći. Jedan brend predstavi svoju novu kolekciju, pojedine influenserke na vreme dobiju ili kupe svoje komade i naravno odmah ih pokažu na društvenim mrežama, jer ako ih ne predstave, onda izgleda kao i da ih nisu kupile ili dobile. A onda kreće pravi vrtlog. I druge influenserke žele upravo tu torbu i krug se nikako ne zatvara. Onda korisnici Instagrama kreću sve češće da viđaju određeni komad i dolazi do prevelike želje da ga jednostavno poseduju.

Da li se i tebi nekada desilo da si videla neki komad i da ti se u početku i nije baš dopao? Međutim, samo u jednom trenutku javila se ogromna želja da imaš upravo taj komad. Ni mi ne znamo da objasnimo kako dolazi do toga, a nije da nam se nije dešavalo. I verovatno te u tom trenutku malo bude sramota, jer si prethodno svim svojim drugaricama rekla da ti je taj komad apsolutno neprivlačan i da ne želiš nikada da ga imaš i da ga nikada ne bi kupila.

Tako je verovatno bilo i za sve torbe sa animal printom. Sada ne samo da dominiraju na Instagramu, već i u svakoj radnji sa aksesoarima. Animal print je preplavio modne događaje, revije, svečanosti, bulevare i ulice. 

Interesantna stvar kod ovih torbi jeste da ih možeš nositi uz bilo koji outfit. Svakom outfitu će doprineti i izgledaćeš posebno. Ako se slučajno još uvek nisi opustila onda ti savetujemo da je nosiš u jednostavne komade i da ne sklapaš mnogo boja. Sklapaj samo neke osnovne poput bele i teksas plave ili bež i crne. Tako ćeš moći da nosis tigraste torbice i zebraste i izgledaće fenomenalno.

Editors choice