Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Koliko je potrebno da jedan trend postane viralan i da preplavi Instagram? Nekada nam se čini da se to dešava preko noći. Jedan brend predstavi svoju novu kolekciju, pojedine influenserke na vreme dobiju ili kupe svoje komade i naravno odmah ih pokažu na društvenim mrežama, jer ako ih ne predstave, onda izgleda kao i da ih nisu kupile ili dobile. A onda kreće pravi vrtlog. I druge influenserke žele upravo tu torbu i krug se nikako ne zatvara. Onda korisnici Instagrama kreću sve češće da viđaju određeni komad i dolazi do prevelike želje da ga jednostavno poseduju.

Da li se i tebi nekada desilo da si videla neki komad i da ti se u početku i nije baš dopao? Međutim, samo u jednom trenutku javila se ogromna želja da imaš upravo taj komad. Ni mi ne znamo da objasnimo kako dolazi do toga, a nije da nam se nije dešavalo. I verovatno te u tom trenutku malo bude sramota, jer si prethodno svim svojim drugaricama rekla da ti je taj komad apsolutno neprivlačan i da ne želiš nikada da ga imaš i da ga nikada ne bi kupila.

Tako je verovatno bilo i za sve torbe sa animal printom. Sada ne samo da dominiraju na Instagramu, već i u svakoj radnji sa aksesoarima. Animal print je preplavio modne događaje, revije, svečanosti, bulevare i ulice. 

Interesantna stvar kod ovih torbi jeste da ih možeš nositi uz bilo koji outfit. Svakom outfitu će doprineti i izgledaćeš posebno. Ako se slučajno još uvek nisi opustila onda ti savetujemo da je nosiš u jednostavne komade i da ne sklapaš mnogo boja. Sklapaj samo neke osnovne poput bele i teksas plave ili bež i crne. Tako ćeš moći da nosis tigraste torbice i zebraste i izgledaće fenomenalno.

Editors choice