Znamo da leto zvanično nije još gotovo, ali nikada nije kasno da počnete da razmišljate o jesenjim kombinacijama! U slučaju da niste razmišljali o tome šta se događalo na revijama za jesen/zimu ove godine, mi smo tu da vam pomognemo!

Trendovi – torbe za jesen/zimu 2022.

Od malih clutch torbi, koje su idealne za noćne izlaske, i veoma simpatičnih čupavih torbica koje se sve više nose u poslednje vreme, do povratka rančeva i elegantnih, strukturiranih clutch torbi, trendovi za jesen 2022. puni su zabavnih tekstura, boja, oblika i veličina. Bez obzira da li idete u klub ili na poslovni sastanak (ili čak samo pozirate za Instagram), hit torbe ove sezone biće uvek spremne na sve.

Mnogi misle da je pronalaženje nove torbe kao pronalaženje novog partnera. Postoje pouzdane torbice koje će vas sigurno zadovoljiti, ali postoje i one nove koje donose uzbuđenje koje ne možete zanemariti. Iako se čini da mnogi veliki brendovi iznova i iznova stvaraju iste oblike torbi, danas ćemo vam predstaviti šest glavnih trendova koji će preovladati do kraja ove godine.

Print torbe

Nemojte biti ljubomorni, ali vaša torba će biti u centru pažnje kada imaju različite printove. Bilo da su geometrijski detalji ili otisci neke šare, nošenje ovakvih torbica je slično kao da sa sobom nosite umetničko delo – jer ko kaže da slikarski dodir mora biti sačuvan za platno? Ove godine su modnim pistama dominirale torbice sa grafitima, različitim vezovima i drugim umetničkim detaljima koji vašu torbu čine muzejskim eksponatom.

Pročitajte i ovo: Torbe animal printa su preplavile Instagram – i mi ih obožavamo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOEWE (@loewe)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOEWE (@loewe)

2 u 1 torbe

Da li ste spremni da vidite torbe sa više torbi pričvršćenih za njih? Možete ih naći u najrazličitijim veličinama i modelima. Ako više volite nešto klasično ili nešto što se uklapa uz sve, uvek se možete odlučiti za manji, crni model od prave ili veštačke kože. Možda vam deluje kao da je previše, ali barem nikada nećete morati da brinete o tome da nemate dovoljno mesta u torbici!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JIL SANDER (@jilsander)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 0720_b (@0720_b)

Oversized

Čini se kao da oversized torbe nikada ne izađu iz mode, ili ako ih izvesno vreme nema, uvek nađu način da nam se vrate. Možda je ovo trend koji se stalno ponavlja, ali dizajneri uvek nalaze nove načine da ih dovedu na rafove. Osim toga, svi znamo da nam torbe uvek imaju manjak mesta za onih 50 sitnica koje uvek nosimo sa sobom! (A ako putujete, sav taj skin care mora ipak negde da stane).

Pročitajte i ovo: Kako da produžite životni vek svojim omiljenim torbama?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @djukicevaaa.inspo

Ručne i torbe bez kaiša

Ove mini-torbice su savršene za večernje izlaske ako ne želite da nosite mnogo toga sa sobom, a pritom će vam uvek biti u ruci, tako da ne morate da brinete da li ćete ih izgubiti. Sitne torbe su već izvesno vreme u trendu – prisetite se Jacquemus torbica – ali izgleda da će ostati sa nama i dalje. Ipak, ako izlazite i u toku dana sa društvom, možete se opredeliti za nešto veću varijantu bez kaiša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @djukicevaaa.inspo

Povratak rančeva

Sećate se rančeva? Sigurno ćete želeti da ih imate jer se opet vraćaju! Ako su vam ruke uvek zauzete, ili ne volite da nosite milion stvari, definitivno razmislite o rančevima! Dakle, kao što svi znamo, rančevi nisu nikakva novina – verovatno smo ih svi nosili u jednom trenutku našeg života – ali su sjajna opcija ako svaki dan sa sobom nosite mnogo stvari. Na jesenjim pistama se moglo videti mnoštvo različitih verzija rančeva, a i mi mislimo da su dobra investicija!

Čupave i flis torbe

Šta to ima da se ne voli u čupavoj torbici? Slušajte, znamo da ovo možda nije izbor za svakoga, i znamo da postoje veoma podeljena mišljenja o čupavim odevnim komadima – setite se čupavih papuča koje su jedno vreme bile aktuelne – ali ove torbice mogu izgledati veoma šik i mogu podići vaš autfit na potpuno novi nivo. Ipak, ako želite nešto svedenije, uvek kao opciju možete izabrati model od flisa, koji će, uprkos svedenosti, i dalje uneti malo raznovrsnosti u vaš autfit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thorabags (@thorabags)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam (@sammyfitz21)

Naslovna fotografija: instagram.com/djukicevaaa.inspo

Nenad Grubanoski

Comments