Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Mnoge dame koje drže do svog poslovnog izgleda će se složiti u jednom –  da su izbor torbe, cipela i aksesoara za posao jednako važni poput izbora suknje ili bluze. Poslovna žena od stila vodi računa o tome da se torba koju nosi na posao slaže sa cipelama i aksesoarima. Međutim, trendovi su znatno uznapredovali  i sada se ne morate držati pravila da se svaki komad na Vama slaže u materijalu i boji.

Popularne cambridge torbe u jarkim bojama postale su pravi hit u svetu, a njihovoj popularnosti doprineli su svetski modni blogovi, kao i njihovi autori i autorke. Upravo jedna takva torba u klasičnoj crnoj boji, većih dimenzija i sjajne površine, uz svaku Vašu poslovnu kombinaciju delovaće elegantno i prefinjeno. Sa ovakvom torbom bićete moderni, a sve neophodne sitnice za posao imaćete lako dostupno na jednom mestu.

olkjj Torbe za posao

Idealna za letnje dane je torba u jarkoj pink boji napravljena od fine kože ili nekog drugog sjajnog materijala. Ovakvu torbu možete nositi uz cipele koje su i same jarkih nijansi,  kao i uz haljinu klasičnog kroja. Delovaćete elegantno i svi će Vas primetiti. Interesantno je da uz ovakve torbe kao dodatak možete pronaći i kaiš, pa istu torbu možete nositi na dva načina, u ruci ili preko ramena.

olkij Torbe za posao

Kada je reč o poslovnoj modi, uvek dobitna kombinacija jeste crna boja – na garderobi ali i na aksesoarima. Lakovana ili kožna, na Vama je da izaberete, a mi vam preporučujemo jednu koju ćete nositi u ruci uz usku suknju i svilenu bluzu. Ne zaboravite visoke potpetice. Uz ovakav look izgledaćete poslovno i seksi.

oiii Torbe za posao

A kada želite da na poslu izgledate klasično i moderno u isto vreme, ostanite verni crnoj boji i torbi preko ramena. Koža je uvek dobar izbor, a ukoliko Vam to poslovni dan dozvoljava izaberite torbu manje veličine i kombinujte je sa garderobom od svile.

nhgg Torbe za posao

Mnoge dame za posao biraju torbe velikih dimenzija koje su ukrašene različitim nitnama ili materijalima. Uz jednobojnu poslovnu kombinaciju izaberite veliku torbu u drugačijoj boji i time ‘razbijte’ naizgled prisutnu monotoniju poslovnog look-a. Crne visoke potpetice su must have.

image3xxlhhhhh Torbe za posao

Neprevaziđena elegancija je prisutna u dodiru animal print-a, pa ukoliko želite da budete moderni i hrabri kada je u pitanju Vaš poslovni stil, izaberite torbu sa printom. Vodite računa da ostala garderoba na Vama deluje nežno i umirujuće. Ipak, kada želimo da naglasimo svoj poslovni stil, najbolje je da to činimo detaljima i aksesoarima.

uuu Torbe za posao

Pogledajte kakve to moderne torbe možete poneti na posao.


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice