Stara koka

Hrli Trach Up – Koka, panika i Biberizacija!

Starenje? Nepoznanica u njenom životu

Elizabet Harli (Elizabeth Hurley) nikad nije bolje izgledala! Šta mislite koliko godina ima? Da vas šokiramo – čitavih 46! U intervjuima kaže kako ne veruje u starenje, što se na njoj i te kako vidi. Zavidimo joj i nekako priželjkujemo da sa toliko godina izgledamo baš kao ona. Zategnuta, seksi, zadovoljna.

Vidi mene, mama!

Spirs Trach Up – Koka, panika i Biberizacija!

“Sad ćete da vidite kako mrdam guzom“

Britni (Britney Spears) je na turneju “Femme fatale“ povela celu porodicu. Poslednje noći turneje, na scenu su izašli svi članovi njene porodice, ali najslađi je bio sin Šon Preston (Sean Preston). Za razliku od brata, Džejdana Džejmsa (Jayden James), uživao je u pažnji, pa je publici poklonio par svojih plesnih pokreta. Svi su bili srećni, mama najviše.

“Girl panic!” banovan

Duran Duran Girl Panic Trach Up – Koka, panika i Biberizacija!

Zabrana ili dobar marketinški trik?

MTV i VH1 su napokon složni u nečemu. Već smo pisali o pesmi grupe Duran Duran “Girl panic!“, ali ono što je okarakterisano kao budući veliki uspeh ove grupe, postalo je zabranjeno voće. Spot traje 9 minuta i 35 sekundi, pola parodija, pola omaž muzičkoj industriji, dobio je zabranu zbog ljubljenja manekenki u spotu i slobodnijih scena. Da li je to samo dobar marketinški trik kako bi spot bio sve više gledan i tražen na YouTube-u? Jer, ko ne voli kad se manekenke ljube?

Ona stvarno ne zna šta da obuče

Kejt Mos Trach Up – Koka, panika i Biberizacija!

'Alo, ćero, će' se pre'ladiš!

Nakon golišavih Pirelli fotki, koje su izašle pre samo nekoliko dana, Kejt (Kate Moss) ponovo pokazuje sve što se pokazati može, ovog puta kako bi prodala nakit koji je sama dizajnirala. Nakit je uradila za kompaniju Fred, a inspiricija su joj bile njene tetovaže. Pošto svaka žena želi da bude Kejt Mos, eto ideje za sledeći poduhvat: X-ray fotke bubrega slavne manekenke na Manolo cipelama.

Bromance?

SinBiber Trach Up – Koka, panika i Biberizacija!

"Kako tvoja vanbračna deca?"

Gospodin Šin (Charlie Sheen) nastavlja sa zanimljivim i neočekivanim ispadima, ovog puta u cyber space-u. Na mreži Twitter je hteo da pošalje svoj broj ortaku Džastinu (Justin Bieber), a umesto njemu, broj je pokazao svima. Pet miliona ljudi je videlo poruku u kojoj Čarli saopštava Biberku da ga zvrcne, a onda je vrag uzeo šalu, pa je Šin dobijao po 180 poruka u minuti. Naravno, promenio je on lako broj, nego o čemu on i Biberko-Džiberko imaju da pričaju?

Copy Kate!

THE ONLZ WAZ IZ YARA Trach Up – Koka, panika i Biberizacija!

The Only Way Is Zara??

Zvezda, ako se to može tako nazvati, serije “The Only Way is Essex“, Ejmi Čajlds (Amy Childs), došla je do Holivuda u stilu prave princeze. Kada je britanska reality zvezda sletela u Los Anđeles u Zara haljinici, bilo je jasno da joj je Kejt Midlton (Kate Middleton) uzor. Buduća kraljica istu haljinu nosila je na koncertu, samo par dana pre Ejmi, a nepotrebno je reći da se haljetak rasprodao dok ste rekli “Zara“.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments