Kim Kardašijan (Kim Kardashian) upriličila je veliko slavlje u čast lansiranja novog parfema “True Fragrance”. Hm. Još neko je lansirao parfem, ne mogu da se setim ko? No, nije ni važno, lansiranje parfema je ionako posao za besprizorne starlete koje ne znaju šta da rade između dva seksi-videa.

Tek, neka dobra duša setila se da bi bilo dobro slavlje uveličati tortom, pa se na Kim bacila kilom brašna. Vikala je nešto o krznu i životinjama, ali mislim da je to bio vapaj što nije ponela i jaja, so, šećer, kvasac, maslac, mleko i ostale potrepštine.

flour Trach Up: Brašnjavi atentat na Kim Kardashian

Aha, evo ga brašno, sad će valjda i jaja

Kim je brašno na sebe primila dostojanstveno, verovatno privikla da je posipaju belim. Nasmejala se, povukla i posle desetak minuta vratila na zabavu. Keva i sestra nisu u prijateljskom duhu shvatile gađanje brašnom, pa je jedna zamolila čuvare da umlate svakog ko joj priđe s bilo čim u ruci, a druga je tvitovala reči ohrabrenja kao da je neko (pu, pu, pu dalekobilo) bacio kilo antraksa na Kimi.

Policija je privela napadačicu, verovatno da je pita za recept, te pošto su ga zapisali, devojka je puštena na slobodu.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments