Izmireni?

denise richards dating richie sambora again  oPt Trach Up   Grant i Bieber tate?

Da li je u pitanju marketing, ljubav ili stara strast...saznajemo uskoro

Denis Ričardz (Denise Richards) i Riči Sambora (Richie Sambora) nekada su bili par, nakon što ga je ona “otela” najboljoj drugarici Heder Loklir (Heather Locklear). Sada se šuška da se mire. Nekome sviće, a nekome pada mrak na oči. A neki pak odavno žive u mraku.

Kraljica antistila

sarah jessica parker dont know how melbourne press conference 06 Trach Up   Grant i Bieber tate?

Ijao ove njene žilave noge i ruke, namučene od dijeta i vežbi... A o faci nećemo, da ne bi uvredile domaću životinju koja se jaše!

Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker) pojavila se na konferenciji za štampu povodom svog poslednjeg filma “I Don’t Know How She Does It” u Melburnu, Australija. E sad mediji su je tako pompezno najavili kako je došla u velikom stilu, ali iako je nosila haljinu Vera Wang iz kolekcije za proleće 2012 ništa nama nije pomoglo da pohvalimo njen stil. Imamo samo nekoliko reči za njen izgled – više klope, manje štula!

Najnoviji holivudski ćalac

hju grant Trach Up   Grant i Bieber tate?

Nadamo se da neće šetkati po "bulevaru" sada kad je tata

Glumac Hju Grant (Hugh Grant) dobio je ćerku. Tako se priključio mnogobrojnim slavnim tatama, a i bilo je krajnje vreme. Već su mnoge udavače digle ruke od njega, mada se ni sada nije skrasio. Hjuova devojčica je nastala iz afere sa Tinglan Hong (Tinglan Hong), koja je devetanest godina mlađa od pedesetjednogodišnjeg srcelomca.

Leova nevaljalica

leonardo Trach Up   Grant i Bieber tate?

Baš je briga, dočekala svojih pet minuta slave

Kao što i vrapci znaju, Leo (Leonardo DiCaprio) ima novu devojku. Nije plavuša, ali sve ostalo je potpuno isto kao kod Leovih prethodnih osvajačkih poduhvata. Madalina (Madalina Ghenea) je rumunskog porekla, a sa šesnaest godinica je izbačena iz škole jer su objavljene neke preterano seksi fotke, tada manekenke u usponu. I dok Leonardo snima novi film Baza Lurmana (Baz Luhrmann), “The Great Gatsby”, mlađana Rumunka se šetka po Sidneju, čekajući pauze snimanja.

Nisi joj valjda dete napravio?!?

yyyyyyyyyyyyyyy Trach Up   Grant i Bieber tate?

Gotovo smo bile sigurne da mali igra za "drugi" tim!

Biberko (Justin Bieber) je možda, a možda i nije ćale. Ne, nije zato što je sa svojom draganom usvojio psa, niti se Selena (Selena Gomez) porodila preko noći. Tromesečnu bebu je rodila izvesna Maraja (Mariah Yeater), a Džastin je tu bebu navodno napravio u bekstejdžu, nakon šoua u Los Anđelesu, pre nekih godinu dana. Biber je tada imao šesnaest godinica, te će Maraja odgovorati za seks sa maloletnikom.

Kao nismo znali

zzzzzzzzzzzz Trach Up   Grant i Bieber tate?

Holivudske trudnjače ne silaze sa štikli od dvadesetak cm

Potvrdila da je trudna, ali je malo promašila tajming. Ili je možda zaista srećna zbog svog stanja? Kako god, Džesika Simpson (Jessica Simpson) se nije nagojila, niti prepojila, samo je malo trudna. Zvanično je potvrđeno istovremeno sa razvodom Kim Kardašijan (Kim Kardashian). Ćale buduće bebe je Džesikin verenik Erik Džonson (Eric Johnson). Na fotkama sa Noći veštica Džes nam nenormalno liči na jednu domaću pevaljku, a vi pogodite na koga mislimo.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu

Comments