Kada bi se Spice Girls ponovo okupile? Znate ono kad vam prođe ceo život pred očima…

poshspice Trach Up: Spice Girls

Riba od Bekama

Poš Spajs (Posh Spice) pušta kosu, uozbiljila se, modna kreatorka, žena Dejvida Bekama (David Beckham), majka četvoro dece.

BabySpice Trach Up: Spice Girls

Ništa od tebe, crni sine

Bjebi Spajs (Baby Spice) se mrljavi po televiziji, izigrava žiri na raznim takmičenjima kao što su “Mladi na ledu 2010”, “Pevaj Sele 2009” i “Natpevavanje Gornjeg Dikivila 2011”.

GingerSpice Trach Up: Spice Girls

Cveće koje kasnije procveta, lepše miriše

Džindžer Spajs (Ginger Spice) premda je pretila, nikada nije zapevala, ali izgleda mnogo dobro i izdaje kolekciju bikinija u Britaniji.

SportySpice Trach Up: Spice Girls

Zašto li je zovu Sporti Spajs?

Sporti Spajs (Sporty Spice) takođe nikako da propeva. Malo se ofucala, ali to je ne sprečava da bude sudija u australijskom “Iks-faktoru” (The X-Factor).

SkeriSpasj Trach Up: Spice Girls

Izlanula se, napucaće je Bekamovica

I na kraju, Skeri Spajs (Scary Spice), koja je pošteno zamatorila, upravo je ta koja se izlanula: “Mislim da će kraljičina dijamantska proslava biti prava prilika na kojoj ćemo se iskazati”. Izlanuće se dogodilo na australijskoj televiziji. Iza kulisa, nekada najopasnija članica Začinskih Devojaka dodala je: “To je trebalo da bude super-tajna, (CENZURA)ebala sam se načisto!”

Dakle, kad saberemo “kraljicu”, otvaranje Olimpijade u Londonu, “dijamantsku proslavu”, dobija se, onako čvrsta glasina, da je okupljanje Spajsica ipak moguće, makar i jednokratno. Da se opkladimo da će ići na turneju? Šta vi mislite?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments