Godišnje doba buđenja i rasta idealno je za pridruživanje prirodi i ekspanziju ličnog rasta. Ako se već krećete tim putem, transformacija je ono na čemu radite, a vaša nastojanja će se intenzivirati ovog proleća. Najviše šanse da dožive značajne promene i vide rezultate rada na sebi, prema astrolozima, imaju osobe rođene u znaku Ovna, Vage, Jarca i Riba.

Znaci zodijaka kojima predstoji prolećna transformacija

Ovan

U vašem životu bi stvare mogle potpuno da se promene – velika tranformacija je pred vama, ako skupite hrabrost da se odvažite i krenete u nepoznato. To može biti preseljenje (u drugi grad ili državu), veliki zaokret u karijeri ili promena posla, a na emotivnom planu, to može biti raskid koji vas navodi da se vratite sebi i podignete svoje samopoštovanje. Prelazni period bi mogao da bude neugodan – strahovi se mogu probuditi i udružiti sa sumnjama i krivicom i osećanja vas mogu preplaviti. Ali vi sve doživljavate burno, a kad se pritisak pojača, želećete da uradite sve što morate i da prođete kroz to, samo da biste što pre izašli sa druge strane. Nemojte uzimati svoja osećanja suviše ozbiljno, udahnite duboko i pratite tok bez opiranja – ovog proleća vaš život može postati mnogo bolji i ispunjeniji.

Vaga

Mrzite promene i uopšte ne oklevate da to priznate. Radije biste se držali svoje zone udobnosti, nego učestvovali u životnom događaju koji bi mogao sve da promeni. Ali, iako je to deo vašeg identiteta, u dubini vaše statičnosti postoji tinjajući osećaj zapitanosti – šta je ono što dugujete sebi, od čega ste možda odustali, ili stalno odlažete, na koji bitan način niste sebe ostvarili? Verovatno postoji oblast vašeg života u kojoj vam je potrebna transformacija, a ovog proleća imate priliku da bolje definišete šta je to što možete i želite da učinite i da preduzmete konkretne korake. Ako vam se događaji nameću i tok vas je već zahvatio, prihvatite prirodnu tranziciju koja se dešava, savladajte negativna osećanja i strah, prihvatite stvari koje ne možete da kontrolišete i imajte poverenja u kosmički plan i sopstvenu snagu i mudrost.

389A7056 Znaci zodijaka koje ovog proleća čeka velika transformacija

Majica: P….S….Fashion, Sako: Hugo, Farmerke: Fashion&Friends, Jakna: Lindex, Nakit: Swarovski, Torba: N fashion

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci koji će ovog proleća doživeti očaravajuću romansu

Jarac

Vredno ste radili i mnoge promene u svom životu inicirali – ne plašite se suočavanja sa nepoznatim, transformacija je ono što priželjkujete i planirate. Ono što vas plaši je da nemate kontrolu i zato se osećate neugodno kad se planovi menjaju i odlažu. Ali, vi znate šta hoćete i idete ka tome – treba samo da prihvatite da tamo kuda ste krenuli možete stići i drugačijom putanjom i da se vaše želje ostvaruju na način koji je najbolji za vas, a to ponekad nije baš ono što ste zamislili. Ovog proleća videćete napredak kome ste se nadali, iako se stvari mogu odvijati sporije nego što ste mislili. Na dobrom ste putu i samo nastavite, poručuju zvezde – ako je putovanje malo duže i zaobilaznije, uživajte u pejzažu, sakupljajte utiske i iskustva i smanjite gas. Vi ste i dalje na mestu vozača, ali morate se kretati putem, a on nije prav.

Ribe

Verovatno već neko vreme osećate da ste zaglavljeni i da vam je potrebna promena – ovaj dubok osećaj uznemirenosti stalno vas navodi da se preispitujete i zbog njega se ne osećate dobro sami sa sobom. Možda ne vidite šta biste mogli da uradite, jer vam je perspektiva sužena brigom i krivicom – prebacujete sebi što još niste shvatili neke stvari i savladali određene prepreke i osećate se nedostojno. Trajna transformacija mora početi iznutra – potrebno je da proširite svoju perspektivu. Umesto da istražujete šta vas koči i odakle dolazi to treperavo nezadovoljstvo, pogledajte oko sebe, kako biste uočili mogućnosti koje vam se diskretno otvaraju i pokazuju put ka sledećem životnom poglavlju. Možda možete da sagledate samo deo puta, ali početak je najvažniji. Odvažite se da napravite prvi korak – svaka mala stvar koju promenite i usvojite, vodi vas ka sledećem koraku i ka široj perspektivi.

Pročitajte i ovo: Način na koji svaki horoskopski znak prihvata nove mogućnosti i promene

Naslovna fotografija: WANNABE Media

Brankica Milošević

Comments