Transformišite vašu kosu za samo 5 minuta u najbližem Kérastase salonu uz personalizovan Fusio Dose ritual

Svakodnevnica je izraz koji nas asocira na to da je svaki dan isti, a zapravo nijedan dan u našim životima to nije. Međutim, uvek postoji jedna stvar koja je zajednička - a to je spisak obaveza koji nas očekuje čim alarm zazvoni. Bez obzira što smo možda promenili ton alarma da bude prijatniji, mi i dalje brzo ustajemo iz kreveta, svesni da je 24h malo za sve što nam sledi za taj dan. Takav životni ritam utiče, ne samo na naš unutrašnji mir, već i na našu kosu. Vreme protiče brže nego ikada, a mi moramo da pratimo korak. U svemu tome i sa svim vremenskim promenama, naša kosa, vremenom, postaje suva, gubi svoj prirodan sjaj ili jednostavno više ne izgleda kako je izgledala pre.

Baš zato, i pored svih naših obaveza u toku budnih sati, moramo da pronađemo vreme za negu naše kose. Ipak, i sami znamo koliko se bolje osećamo kada nam je kosa zdrava i čista, pa smo samim tim i efikasniji. Kada nam vremenom oslabi vlas, ona izgleda suvo i beživotno, a to našoj “svakodnevnici” donosi još jedan izazov. Odgovor na taj izazov je upravo potpuno personalizovan Kérastase Fusio Dose ritual.

Mi znamo samo kako želimo da naša kosa izgleda - ali ne i šta joj je potrebno

Iako mi imamo tačnu zamisao u glavi kako želimo da naša kosa izgleda (baš kao sa reklame), naša kosa nema uvek iste potrebe. A tu potrebu može da prepozna samo profesionalni frizer, koji će uraditi detaljnu dijagnostiku kose i u skladu sa tim, preporučiti jednu od 42 moguće kombinacije formule Fusio Dose rituala i pružiti kosi baš onu negu koja joj je u tom trenutku neophodna.

Personalizovana nega je upravo ono što je našoj kosi potrebno

Formula Fusio Dose rituala kombinuje sveže sastojke koncentrata i bustera, koje profesionalni frizer u Kérastase frizerskom salonu kreira ispred vas - a rezultat je neverovatno meka, sjajna kosa, zdravog izgleda. Kada on, na osnovu svoje ekspertize i dijagnostike kose otkrije baš ono što joj je potrebno ( kao što je nedostatak sjaja, hidratacije, obnova), on tačno zna koji koncentrat je neophodan našoj kosi. Buster možemo da odaberemo mi sami, imajući na umu kako bismo želeli da naša kosa izgleda

Možemo da vidimo razliku posle samo 5 minuta

Kako drugačije da držimo korak sa brzim vremenom, ako nismo i mi sami brzi. Zato konstantno tražimo prečice i multitaskujemo - ali nekad je kraći put baš onaj kojim treba da idemo. To je jedan od glavnih razloga zbog kojeg se odlučujemo za Kérastase Fusio Dose ritual. Ne samo da traje manje od 5 minuta, već pruža i momentalnu transformaciju kose. Budući da je formula personalizovana i potpuno prilagođena potrebama naše kose, ona deluje momentalno i mi već za 5 minuta možemo da vidimo da je naša kosa mnogo zdravija nego jutros kada nam je zazvonio alarm.

Samo tokom jula, uz Fusio Dose ritual možemo da dobijemo i poklon feniranje u preporučenim Kérastase salonima

Fusio Dose ritual je ekskluzivna Kérastase salonska usluga zato što personalizovana kombinacija sastojaka u formuli zahteva znanje profesionalnog frizera kako bi se odredila savršena formula baš za naš tip kose. Da bi proslavili 10 godina jednog od svojih najčuvenijih rituala, Fusio Dose, Kérastase daruje poklon feniranje u svojim partnerskim salonima ukoliko uradite Fusio Dose ritual. Sve što je potrebno je da ostavite svoje podatke u kontakt formi i na e-mail adresu će vam stići vaučer koji možete, do kraja jula, da iskoristite u salonu koji ste odabrali.

Hair styling Arena

Španskih boraca 3
Beograd

Paolla Hairstyle

Đorđa Stanojevića 11đ
Beograd

VTMNe

Molerova 16
Beograd

Metodo Rossano Ferretti

Tadeuša Košćuška 18
Beograd

Lavish hair & beauty studio

Hajduk Veljka 27
Niš

Hair salon DD

Đorđa Rajkovića 17
Novi Sad

Modena Beauty Centar

TC Promenada
Novi Sad

 
 

Game-changer u konkurentnom svetu stila i nege, Kérastase je u vrhu profesionalne nege kose. Njihova nega za kosu nije samo luksuzna, već se zasniva i na dokazanoj tehonologiji kako bi rezultati kose bili što bolji.

Fusio Dose ritual je lansiran još 2011. godine, kao inovativan salonski ritual koji pruža mogućnost potpune personalizacije formule za svakog klijenta, isključivo u partnerskim Kérastase frizerskim salonima.