Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Šta možeš da radiš nedeljom nego da planiraš život? Ali ne u onom nemogućem smislu – ne možeš da isplaniraš kada ćeš se zaljubiti, diplomirati, udati, naći posao, šta god, već u onom krajnje realnom, na primer, gde ćeš sledeće putovati! Mmm, da, putovanja… Savršeni predmet maštanja za mirno nedeljno popdne… Ukoliko si već “ispucala” svoju listu top destinacija, mi ćemo ti predložiti nekoliko naših “must visit” gradova te brzo čekiraj naš #TravelGuide!

Bordo, Francuska

Ovaj grad još i nazivaju “Uspavana lepotica”, ali pre bi se valjalo fokusirati na drugi deo ovog nadimka – lepotica. Jer, Bordo je tako lep, nikako uspavan i svakako spreman za akciju! Očaravajuća arhitektura (baš kao što je sve očaravajuće u Francuskoj, zar ne), preukusno vino u koje ćeš se zaljubiti na prvi gutljaj i druge gastronomske uživancije su samo neke stvari zbog kojih vredi posetiti ovaj grad. I da, treba li naglašavati koliko je ovaj grad lep noću?

Kejptaun, Južnoafrička Republika

Za ovaj grad se definitivno može reći da poseduje kulturni i kulinarski kredibilitet zbog kojih se sasvim opravdano i nalazi na našoj listi. Ovo je afrički grad sa svetskom perspektivom! Nećemo staviti akcenat na ukusno vino i izvrsnu hranu, već na impresivnu scenu umetnosti i dizajna čija je kruna najveći svetski muzej savremene afričke umetnosti, Zeitz Museum of Contemporary Art Africa, postindustrijsko čudo arhitekture.

View this post on Instagram

Buen dia Ciudad del cabo 🌊

A post shared by Tati Gimenez (@tatigimnez) on

Editors choice