Iako je prošlo već mesec dana od početka nove godine (kad pre?!) i dalje možemo da se vodimo onim “nova godina – novo nešto”. Tako da, recimo onda ovako, nova godina – novi planovi za putovanja! Ko još nije raspoložen za putovanja?! A ukoliko ti nedostaje ideja gde bi to mogla da otputuješ, šta kažeš na Lisabon? Iako zvuči primaljivo samim tim što je reč o glavnom gradu “vrele” Portugalije, ove fotografije će te dodatno “zagrejati” za to da baš Lisabon bude tvoja sledeća destinacija!

Preslatki izlozi lokalnih radnji

Pa, ovo je zaista umetnost! Iako je reč o “samo” nekoj tamo radnji, svaki detalj njenog izloga je savršeno osmišljen, ukrašen i načinjen da izgleda tako lepo i primamljivo. Osim što možeš da uživaš u samom pogledu na ovu lepotu, možeš i da je fotkaš i fotografijom ukrasiš svoj Instagram profil!

Upadljiva i prosto osvajajuća arhitektura

U Lisabonu su boje svuda! Boje, boje, boje i to kakve boje! Sve vesele, jarke, upadljive, razdragane i pozitivne. Savršen lek za tvoje tmurno raspoloženje i stres. Pa šta bi više poželela?!

Ukusna hrana i “živi” restorani

Kaže se da je hrana jedan od najboljih načina da upoznaš neku zemlju i njenu kulturu. Ako voliš da jedeš i uživaš u raznim specijalitetima, nema razloga da ne isprobaš sjajnu portugalsku hranu u nekom od restorana punih vesele ljudske graje. Yummy!

Comments