Treća sezona serije Bridgerton u novoobjavljenom trejleru je istakla šta fanovi mogu da očekuju, a biće premijerno prikazana 16. maja na Netflixu.

Romansa Colina Bridgertona i Penelope Featherington je u fokusu nove sezone. Priča se nastavlja tamo gde je stala – mesecima nakon druge sezone, a Penelope (Nicola Coughlan) je spremna da pronađe udvarača.

Najmlađa ćerka porodice Featherington, koja je ušla u društvo u prvoj sezoni i ne može da podnese život sa svojom porodicom, najavljuje: Moram pronaći muža.

Nakon što se Colin (Luke Newton) vrati s putovanja kao najpoželjniji neženja ove sezone, spreman je da pomogne svojoj dragoj prijateljici da pronađe ono što traži.

Dozvoli da ti pomognem, kaže joj. Zar nismo prijatelji?

Dok treći najstariji sin Bridgertona podučava Penelope savetima za kvalifikovane udvarače, ona upada u oči lorda Deblinga (Sam Phillips), ali izgleda da će istovremeno postati fokus Colinovih želja.

Pored te romanse, Violet i Francesca Bridgerton (Hannah Dodd) će takođe pronaći ljubav. Popularni likovi Anthony Bridgerton (Johnathan Bailey) i Kate Bridgerton (Simone Ashley), kao i Will Mondrich (Martins Imhangbe) i Alice Mondirch (Emma Naomi), takođe će se pojaviti u novoj sezoni.

Penelope je nastavila da piše pamflet za tračeve Lady Whistledown, čak i nakon borbe sa Eloise (Claudia Jessie). Dok je sezona udvaranja u Mejferu u punom jeku, Lady Whistledown ne može a da se ne zapita: Koja je primarna sila koja nas vodi našim putevima? Da li su to naši umovi ili naša srca?

Prvi deo treće sezone serije Bridgerton će biti premijerno prikazan 16. maja, a drugi deo sledi 13. juna na Netflix platformi.

Pročitajte i ovo: Novi poster i datum trejlera polako podgrevaju atmosferu: Zašto jedva čekamo “Joker: Folie à Deux”

Naslovna fotografija: instagram.com/bridgertonnetflix

Comments