Konačno je stigao zvaničan trejler za film Barbie i veoma je camp, a Margot Robbie i Ryan Gosling su plastični i fantastični!

Rediteljka Greta Gerwing, kako je ranije i navela, radila je na tome da publici predstavi najpopularniju lutku na svetu – drugačije nego što je to dosad rađeno. Trejler nam donosi neonsku i ružičastu ekspoloziju već na samom početku dok vidimo mapu za BarbieLand.

Sa Margot u centru zbivanja i njenim plastičnim i savršenim dečkom Kenom kog glumi Ryan Gosling, novi Barbie trejler je samo mali uvid u svet koji nas očekuje.

Kao što smo videli u trejleru, Robbie i Gosling nisu jedine Barbie lutke u gradu. Predstavljeni su još neki „stanovnici“ BarbieLanda. Oni uključuju Barbie sirenu koju glumi Dua Lipa, Hari Nef se pojavljuje kao Barbie doktorka, a Emma Mackey kao Barbie dobitnica Nobelove nagrade.

Detalji iz trejlera

Trejler počinje kratkim nagoveštajem filma Stanleya Kubricka iz 2001: Odiseja u svemiru, pre nego što se susretnemo sa Margot koja stoji na mekom ružičastom pesku BarbieLanda. Ističu se i ružičasti kabrioleti i tobogani u neboplavoj boji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

U drugoj polovini snimka vidimo Margot i Goslinga sa njegovom skoro belom plavom kosom. Zatim, njihov automobil počinje da leti i da se kreće u smeru „stvarnog sveta“.

Kada govorimo o Kenu, videli smo i Scotta Evansa i Ncutija Gatwa u ulozi lutke, dok se čini da se njihov kolega Ken, kog glumi Simu Liu, ne slaže sa Goslingovim Kenom. Cela situacija kulminira nizom veoma zabavnih viceva o svima njima kako „tuku jedni druge“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

Što se tiče same priče u filmu nakog gledanja drugog trejlera, još uvek ne znamo u kom će pravcu da se kreće radnja. Pošto postoji više Barbie lutaka i Kenova, prvenstveno se mislilo da ćemo se provozati po Barbie multiverzumu. Novi trejler na urnebesan način poništava tu teoriju. Obratite pažnju na razgovor koji u istom univerzumu vode Barbie lutke i Kenovi  i izgovaraju: “Zdravo, Barbi!” i “Zdravo, Ken!”.

Pročitajte i: Filmovi koje treba da pogledate ako vam se dopala serija “Daisy Jones & The Six”

Fanovi su svakako uzbuđeni što su saznali da će Barbie i Ken završiti u stvarnom svetu. To znači da će morati da se snalaze, ali će iskusiti i kako je to biti stvarna, a ne plastična osoba.

Glumačka ekipa

Koncept „zvezdana glumačka ekipa” se u današnje vreme koristi veoma često. Nadovezujući se na to, film Barbie do tančina prati ceo taj koncept, a da pritom odlično izgleda. Pored već pomenutih glumačkih legendi, Gerwigova je angažovala i Willa Ferrella kao izvršnog direktora kompanije Mattel, Connora Swindellsa – zvezdu serije Sex Education, Nicolu Coughlan iz Derry Girls i Americu Ferreru iz Ugly Betty.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

U filmu se takođe pojavljuju i Emerald Fennell, Kate McKinnon, Kingsley Ben-Adir, Alexandra Shipp, Michael Cera, Rhea Perlman, Ana Cruz Kayne, Sharon Rooney, Ritu Arya i Jamie Demetriou.

Film o napopularnijoj lutki Barbie će početi sa prikazivanjem u bioskopima 21. jula 2023. godine, a ako ste slučajno propustili – pogledajte najnoviji trejler:

Pročitajte još i: WNB Latest: Da li vam se dopada Lady Gaga kao Harley Quinn?

Naslovna fotografija: instagram.com/the_precious_films

Marija Gavrilović

Comments