Anne Hathaway će biti zvezda novog romantičnog filma The Idea of You, za koji je upravo objavljen trejler. Film je zasnovan na istoimenom romanu, a Anneinog partnera tumačiće glumac Nicholas Galitzine.

U filmu, čija je premijera zakazana za maj na Amazon Prime striming platformi, Hathaway igra nedavno razvedenu 40-godišnju samohranu majku. Dok prati ćerku na muzičkom festivalu, neočekivano upoznaje 24-godišnjeg frontmena najzgodnijeg boy benda na svetu, pa njih dvoje ubrzo započinju strastvenu romansu, ali puna zamki životnih pritisaka, društvenih ispitivanja i težine slave.

Prvi trejler za The Idea of You, objavljen u sredu, pružio je gledaocima priliku da nakratko zavire u hemiju između Hathaway i Galitzinea:

Kao što smo pomenuli, romantični film zasnovan je na istoimenom bestseleru Robinne Lee, koja je odgovorila na glasine da je knjiga zasnovana na životu Harryja Stylesa, nekadašnjem frontmenu benda One Direction.

U intervjuu za Vogue 2020. godine, Lee je izjavila: „Ovo nikada nije trebalo da bude knjiga o Harryju Stylesu. Trebalo je da bude priča o ženi koja se približava 40. godini, ponovo budi svoju seksualnost i ponovo otkriva sebe, baš u trenutku kad društvo tradicionalno otpisuje žene kao poželjne, vitalne i kompletne ličnosti“.

Međutim, takođe je rekla da je za knjigu dobila inspiraciju kad je 2017. surfovala muzičkim spotovima na YouTubeu i naišla na klipove grupe One Direction. Jedan član, Styles, zapao joj je za oko i, nakon malo guglanja, otkrila je da se često zabavljao sa starijim ženama.

Ona je dalje objasnila da je Stylesov uticaj na roman bio početna tačka priče, ali kaa su je pitali da li je muški lik napravljen po uzoru na pop zvezdu, rekla je da bi bilo preterano reći to.

Film The Idea of You će 2. maja postati dostupan za strimovanje na Amazon Primu. Drugi glumci koji igraju u filmu su: Ella Rubin, Reid Scott, Annie Mumolo, Viktor White, Raymond Cham, Jaiden Anthony i Dakota Adan.

Pročitajte i ovo: Znamo sa kojim velikim režiserom će Leonardo DiCaprio sarađivati na sledećem filmu

Naslovna fotografija: instagram.com/theideaofyoubr

Božica Luković

Comments