Kada vidite da neki novi komad nosi Olivija Palermo, odmh možete znati da će to postati novi trend! Tako smo na Nedelji mode u Parizu primeili Oliviju Palermo sa crnom kožnom jaknom sa resama i odjednom, svi su počeli da ih nose.

Ovakve jakne koje su pomalo u rokerskom fazonu, ali imaju i taj šmek vestern filmova, odlične su za kombinovanje kako u opuštenijim, tako i u elegantnim kombinacijama. Generalno, rese su nezaobilazan trend ove sezone. Na torbama, na majicama, jaknama ili drugim odevnim komadima, slobodno kombinujte ovakve komade i budite sigurni da nećete ostati neprimećene.

Zato, ukoliko već niste, ozbiljno razmislite o kupovini upravo ovakve jakne. Kada budeti videli koliko će samo taj komad unaprediti i najednostavniju vašu odevnu kombinaciju, oduševićete se.

Trend alert Crna kožn jakna sa resama 2 Trend alarm: Crna kožna jakna sa resama Trend alert Crna kožn jakna sa resama 4 Trend alarm: Crna kožna jakna sa resama Trend alert Crna kožn jakna sa resama Trend alarm: Crna kožna jakna sa resama

Lenka Gatić

Comments