Svakog leta možemo videti prisustvo novih trendova u dizajnu kupaćih kostima. Ove godine će jedan od njih definitivno biti asimetrija, odnosno, kupaći na jedno rame. Asimetrija je tu da malo začini vaš izgled, taman toliko da na vašem telu sakrije ono što vam se ne dopada i da istakne ono najlepše.

No, ni to ne mora biti razlog zašto biste se odlučili na to da ove sezone nosite kupaći na jedno rame. Ovakva vrsta kupaćih kostima je naprosto zabavna, izgledaće jedinstveno, drugačije od svih kupaćih kostima koje ste do sada probali.

Zato smo pronašli nekoliko modela kupaćih kostima na jedno rame koji su nam se najviše dopali, kao primer zašto baš njih treba da nosite ovog leta.

Krećemo sa klasičnim crnim kupaćim kostimom. Izgledao bi kao bilo koji drugi dvodelni kostim, ali ono što ga čini zanimljivim je upravo kroj na jedno rame. Ovo je pravi izbor za vas ukoliko volite jednostavno da se oblačite, a čitav outfit možete upotpuniti nakitom po želji.

Želite da i na plaži izgledate glamurozno? Ovo je definitivno jedan od najlepših modela kupaćih kostima koji će biti aktuelan ove sezone. Šta je posebno u vezi sa ovim komadom? Kao prvo – šljokice! Kupaći izgleda kao da je sačinjen od prelepe haljine za crveni tepih. Kao drugo – kroj na jedno rame. Iako bi i kao klasičan model kupaćeg vrhunski izgledao, svrstaćemo ga na nivo iznad, samo zbog ovog detalja, jer ga čini nesvakidašnjim. 5 od 5 što se nas tiče.

Ok, dosad smo imali jedan jednodelni i jedan dvodelni kupaći, a ovaj žuti model sa fotografije predstavlja nešto između. Kada smo pričali o trendu haljina za leto, spomenuli smo da će postati popularne haljine sa izrezima. Isto tako postaju popularni i kostimi sa izrezima.

Ovaj model izgleda savršeno izbalansirano, jer je kupaći izrezan po stomaku, a sa iste strane ima i rame, tako da pokriveno rame nadoknađuje pokriven stomak, dok je na drugoj strani suprotno. Kao što smo već rekli, asimetrija čini da sve izgleda zanimljivije.

Ako volite cvetne motive, ovako nešto će vam se sigurno dopasti. Gornji deo je sa cvetnim printom, a karneri se spuštaju od ramena sa jedne strane, do iznad grudi sa druge strane. I ovo je veoma lep način da se istakne vaš dekolte.

Drugi deo kupaćeg je jednostavan i otkriva vašu liniju tela na najbolji mogući način. Ovo je još jedan model u kome ćete sigurno biti primećeni.

Nama su se mnogo dopali kupaći kostimi sa izrezom, zato smo se odlučili da kao predlog damo još jedan model, s tim što ovaj kupaći ima dva izreza i jedno rame. Sve to zaista odlično izgleda, samo što kupaći krojeni na ovakav način imaju jednu manu – nećete simetrično pocrneti. Zato vam preporučujemo da menjate kupaće kostime kako biste jednako pocrneli.

Naslovna fotografija: instagram.com/inspiringinstafeeds

Jovana Petković

Comments