Dizajneri su nedavno predstavili svoje Resort kolekcije, koje, čini se, svake godine idu korak dalje od čiste definicije. Pa tako na jednoj modnoj pisti možemo videti seksi kupaće kostime, a na drugoj krznene kapute. Neki dizajneri kombinuju i jedno i drugo.

Trenutno vlada pravilo da “nema pravila”, što znači da ćemo ove jeseni imati veliki izbor trendova i stilova koje ćemo moći da ispratimo i prilagodimo ličnom ukusu, a da i dalje izgledamo vrlo moderno.

Trend sa kojim ćemo se definitivno pozdraviti su ležerno sportski autfiti, dok će bomber jakne, slip haljine, zvoncare i bluze otvorenih ramena i dalje biti vrlo aktuelne.

Dakle, ovih 11 trendova će dominirati naredne sezone.

1. Deca cveća

Floral je čini se uvek prisutan u nekom obliku, ali ovoga puta akcenat je na više grafičkom printu, umesto boho floral koji je rezervisan za leto.

MTM5Njc3ODE4OTkxOTQ1MjIx Spremno dočekaj novu sezonu: Trendovi koji će vladati ove jeseni Sa leva na desno: Alice + Olivia, Moschino, Ulla Johnson, Warm, Marc Jacobs

2. Kaiš kao must-have aksesoar

Kaiši su obavezni – sa upadljivim šnalama, kožni, na tufne, tanki, krupni, pa čak i dva odjednom…

MTM5Njc3ODE4OTkxNzQ4NjE0 Spremno dočekaj novu sezonu: Trendovi koji će vladati ove jeseni Sa leva na desno: Calvin Klein Collection, Ellery, Philosophy di Lorenzo Serafini, Sonia Rykiel, Missoni

3. Bomber jakne

Ako si već nabavila svoju bomber jaknu, moći ćeš da je nosiš i na jesen! Ukoliko je ukrašena nekim printom ili aplikacijom, utoliko bolje.

MTM5Njc3ODE4OTkxNjgzMDc3 Spremno dočekaj novu sezonu: Trendovi koji će vladati ove jeseni Sa leva na desno: Cynthia Rowley, Elie Saab, Fendi, Coach, Yigal Azrouel

Comments