Ove jeseni u modnom svetu izdvojio se jedan, možda neočekivani trend – a to je zelena boja. Različiti tonovi zelene boje ove godine obeležili su sve, od aksesoara do odevnih komada za izlaske ili svakodnevne stajlinge, a mi ćemo vam u nastavku predstaviti nekoliko načina da nosite zeleno ove sezone. Zelena boja može biti suptilan detalj vašeg outfita, a može biti i boja celokupnog stajlinga za koji se odlučite, sve je dozvoljeno. Ova jedinstvena boja osvežiće vaše modne kombinacije, i nakon što pogledate predloge koje smo vam pripremili, sigurno ćete poželeti da se pridružite globalnom trendu nošenja zelenog ove jeseni.

Zelena kožna jakna postavljena vunom

Kožna jakna je must have komad svake jeseni, a ove sezone pravi je trenutak da nosite neobičnu kožnu jaknu u zelenoj boji. Zelena kožna jakna postavljena svetlobraon vunom može se uklopiti uz mnogo odevnih komada, iako možda mislite da to nije slučaj, a odlično izgleda uz bež i svetle tonove. Sa ovakvom jaknom defintivno ćete biti u centru pažnje i pokazati da pratite urbane modne trendove.

Zelena košulja sa širokim rukavima

Limun-zelena boja je savršen ton za košulju kakvu biste mogli da nosite ove jeseni. Ukoliko je i kroj košulje za koju se odlučite neobičan i atraktivan, plus u zelenoj boji – neće biti greške. Kada nosite elegantnu zelenu košulju, ona bi trebalo da bude centralni komad vašeg outfita, tako da bi bilo najbolje da je uklopite uz druge neutralne tonove i jednostavne odevne komade.

Zelena rolka za svaki dan

Rolka je jedan od odevnih komada koje bi svako trebalo da ima u svom garderoberu, a zelena rolka je efektan komad koji može osvežiti više vaših svakodnevnih outfita. Zelenu rolku možete uklopiti kako uz neutralne tonove, tako i uz druge, jarke boje, jer su color-block stajlinzi ove sezone takođe u trendu.

Comments