Koji god stil da preferirate svoju odevnu kombinaciju verovatno ne možete da zamislite bez nekog zanimljivog aksesoara, zar ne? A upravo u ovim slatkim, malim detaljima i leži sva “mudrost” stila – odnosno, upravo ti detalji nas i izdvajaju iz mase i čine naš izgled originalnim i posebnim. 

Da li vi imate svoj omiljeni aksesoar bez koga ne možete? Svakako, ukusi su različiti, ali neke od ovih aksesoara morate imati kako bi svaki vaš autfit bio savršen. Jer, oni će vam pružiti zanimljiv i drugačiji izgled i učiniti vas pravim kraljicama stila.

Šešir

Neće se mnogo devojaka odlučiti da odabere baš ovaj modni dodatak, ali ukoliko spadate u onaj deo njih koji obožava simpatične šeširiće onda znate koliko on može da doprinese vašem romantičnom i šarmantnom izgledu. Mogu se nositi zimi kako bi vaš jednolični autfit izgledao modernije, ali savršen dodatak može biti i leti, uz lepršave cvetne haljine i teksas prsluke. Osim toga, šešir može dodatno istaći vašu šminku, vašu frizuru, a vaš stil učiniti divnim, veselim, kreativnim… Boho!

sesir Trendi aksesoari koje SVAKA devojka treba da ima
Comments