Nakon što ste preživeli buran zimski period i prolećne kiše, ništa ne može da se poredi sa naletom dopamina kad konačno zakoračite pod jarko sunce noseći potpuno novi kupaći kostim, a i figuru ste doveli blizu savršenstva, pa je gušt još veći. Imamo nešto manje od tri meseca do tada, a bez obzira da li živite negde gde je toplo, planirate odmor, ili jedva čekate prvi dan na bazenu, sad je savršen trenutak da započnete kupovinu kupaćeg kostima.

Ove sezone postoji mnogo opcija koje garantuju da ćete biti u trendu: materijali neobične teksture i neočekivani krojevi dodaju uzbudljiv element inače standardnim strukturama, dok sjajni materijali produžavaju ovogodišnji trend srebrnog hroma. Plus, brendovi postaju još inovativniji sa novim materijalima koji ciljaju na maksimalnu udobnost. Ovde možete pregledati devet naših omiljenih modela za leto 2024. godine.

Trendi kupaći kostimi – modeli koji će vas inspirisati

Pastelni modeli

Očekujte da vidite talas pastelnih cvetnih motiva i nežnih pastelnih nijansi kad krenete na plažu. Da biste zadržali ženstvenost, ova nežna paleta boja kontrira hrabrim, modernim krojevima: od bluza sa karnerima do kupaćih kostima na vezivanje, postoji mnogo raznovrsnosti u ovom svetlom i zabavnom trendu.

Diskretne teksture materijala

Upoznati smo s kupaćim kostimima od teri platna, ali brendovi idu korak dalje ove godine. Razmotrite pristup teksturi u vidu izražene asimetrije ili cvetnih uzoraka. Kada je reč o kupaćim kostimima spremnim za Instagram, ovi ubedljivo vode jer dokazuju da su detalji ono što je važno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Blagi sjaj

Ciklusi zimskih trendova bili su puni beskrajnog hroma i “svemirskih sirena”, pa je sasvim prirodno da prenesemo metalik i u toplije mesece — iako u nešto šarenijem, sjajnijem formatu. Posebno volimo elegantne, satenske i tkanine sa šljokicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riot Swim (@riotswim)

Trendi tankini

Nema potrebe da ostavite potcenjeni tankini u ranim dvehiljaditim. Osvežavamo trend naginjući se ka sportskoj strani ovih modela, uz klasične pruge i mrežice. S druge strane, naborkani detalji pomažu ovom komadu u prelasku sa bazena na večeru, bez ikakvih problema.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ice Spice (@icespice)

Metalni detalji

Zlatni “štit” deluje neizmerno luksuzno, a primećujemo da ovaj trend metalnog dodatka ulazi u svet kupaćih kostima na svež i inovativan način — od metalnih elemenata na donjem delu kupaćeg kostima ili čak kaiša prišivenih uz jednodelne modele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELOQUII (@eloquii)

Mašne na sve strane

Podignite ruku ako je vaša garderoba bila prepuna odeće sa mašnama prošle sezone. Već oživljavamo ove aplikacije za letnje avanture, ali za ovu sezonu isprobavamo verzije sa preteranim proporcijama i romantičnim dezenima.

Kostim sa kariranim printom

Kad tragate za novim kupaćim kostimima, sigurno ćete pronaći ovaj klasični print uparen sa nabranim rubovima i karnerima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Zabavni mozaici

Kada je u pitanju odeća za plažu, brendovi definitivno ne beže od smelih printova, boja i cvetnih motiva. Pokušajte da uparite dva najpopularnija trenda sezone varijacijama šarenih verzija ovog osnovnog odevnog komada za putovanja.

Elegantni prorezi

Strukturirani kupaći kostimi sa sofisticiranim prorezima važe za ključni sezonski komad. Primećujemo porast inspiracije baletom i oštrih dizajnerskih linija. To je nešto sofisticiranije od prosečnog jednodelnog kupaćeg kostima, ali i dalje deluje izuzetno moderno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riot Swim (@riotswim)

Pročitajte i: Coachella 2024: Ovo su najupečatljiviji autfiti sa festivala

Naslovna fotografija: instagram.com/haileybieber

Milana Petković

Comments