Od kada se vratila u modu, midi suknja zapravo nikada nije ni prestala da bude popularna! Jedan od razloga za to je definitivno njena praktičnost – možeš je nositi u svim prilikama i prilagoditi svakom stilu, a kada kažemo svim/svakom, zaista to i mislimo! Midi suknja za posao? Naravno. Midi suknja za izlazak? Naravno. Midi suknja uz patike? Naravno. Midi suknja uz visoke potpetice? Naravno. OK, jasno je, neću dalje da nabrajam.

Pored toga što je zaista univerzalan komad, midi suknja svima dobro stoji, što je još jedan razlog zašto se nalazi na samom vrhu liste “must have” komada. Pripijena, pencil ili lepršava suknja A kroja, ova dužina je zaista stvorena za svaki tvoj dan i svaku aktivnost u njemu.

Zbog svega navedenog, jasno je da je reč o IT komadu koji iz leta lako možeš da preneseš i u jesen, a uz odgovarajući odabir ostalih komada i aksesoara, dobijaš pravi spas za prelazni period kada se otprilike sva godišnja doba smenjuju u jednom danu.

U nastavku otkrij nekoliko načina kako da stilizuješ svoj omiljeni model midi suknje, u svim prilikama.

Klasičnu slip suknju možeš nositi za izlazak, u kombinaciji sa topom sličnog materijala, dok će za posao izgledati odlično uz cozy džemper i bajkerske čizme.

Midi suknju upadljivog printa posmatraj kao svojevrsni komad umetnosti i dozvoli joj da se istakne na pravi način. Kombinuj je sa basic majicom i sandalama sa kaišićima ili belim patikama.

Comments