Zvuči, a možda i pomalo jeste totalni kliše, ali #glitter je apsolutni hit i sada već klasičan trend za svaki mogući festival.

Obično treba biti umeren i kontrolisati se po pitanju određenih boja, pogotovo kada je u pitanju make-up. Ali, kada dođe festivalska sezona sve to pada u vodu, što više svega – TO BOLJE. Naročito kada su u pitanju šljokice aka GLITTER.

Od toga da ih prosipaš po random ljudima u prolazu, što i nije pametno, do toga da stavljaš ih na kosu, kapke, usne, po delovima tela koje želiš da istakneš itd. Za vreme festivala verovatno su ti najbolji prijatelji highlighter i šljokice. Svaka devojka skoro voli da stavlja abnormalne količine make-upa koji šljašti na neki način, pogotovo highlightera kako bi istakla sve što smatra da treba da istakne.

Ako želiš da istakneš oči, uvek pre senke nanesi malo highlightera u uglovima oka, pa nakon toga senku i glitter radi dodatnog efekta odsjaja.

Ukoliko želiš da istakneš svoje ključne kosti, predlažemo ti neku jaču roze, crvenu ili čak ljubičastu boju highlightera radi podtona koji se stopi sa tvojom kožom i stvara pomalo hologramsku iluziju, i nemoj štedeti na materijalu.

Comments